Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Født Sensitiv & Sensitive Børn

431,92 kr.
280,00 kr.

TILBUD 2 BØGER: af Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng

* FØDT SENSITIV

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng fortæller for første gang deres personlige historier om livet som højsensitiv og om, hvordan dette medfødte personlighedstræk er blevet en styrke. 

Gennem møder med andre kvinder og mænd, forskere og fagfolk giver de et billede af, hvordan ’særligt sensitive’ ser verden, og hvordan de bedst lærer at leve i den. De beskriver den særlige sansefølsomhed som barn, skrøbeligheden som ung og følsomheden som voksen og som mor.

Bogen indeholder også øvelser, man kan udføre for at få en bedre hverdag og et rigere liv.

_____________________________________________

SENSITIVE BØRN

Har du et særligt sensitivt barn, eller går du mon og tænker over, om du har det? Eller måske omgås du særligt sensitive børn til hverdag? Særlig sensitivitet er et karaktertræk, som ny forskning viser, at op imod 30 procent af alle mennesker er født med. Deres nervesystem er fintfølende.

De særligt sensitive børn ‘downloader’ flere informationer fra omgivelserne, og de opfanger nemt ‘skjulte’ signaler og undertoner. De er ofte meget empatiske og omsorgsfulde, kreative og fantasifulde.

I denne bog følger vi det særligt sensitive barn fra fødslen til teenageårene. Forfatterne beskriver typiske træk og egenskaber, og du får råd til, hvordan du kan hjælpe barnet, når det er stresset og overstimuleret. Du lærer at værdsætte sensitiviteten som den styrke at være "sanse-stærk", så du bedre kan hjælpe barnet til at blomstre i søskendeflokken, i børnehaven og i skolen.

SENSITIVE BØRN indeholder ny forskning på området og interviews med en række fagpersoner. Bogen deler erfaringer fra særligt sensitive børn og teenagere, forældre, bedsteforældre, lærere og andre omsorgspersoner.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms