Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

FRIMURER AKADEMIETs hensigt er at tilbyde en indsigt i den hermetiske lære for frimurere. Hvilken Orden, du tilhører, er irrelevant, da du jo er en 'fri murer'. Men det betyder også, at vi i undervisningen IKKE taler specifikt om særegenheder ved de forskellige frimurerordeners grader, men udelukkende underviser i områder af den hermetiske lære med fokus på symboler og allegorier indenfor frimureriet.

OPTAGELSE

For at blive optaget på akademiet, skal du have 3. grad (eller derover) i en frimurerorden. Når du køber et undervisningsmodul, så forventer vi derfor, at du også overholder optagelseskriteriet. 

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion.

* * * * *KOMMENDE UNDERVISNING: (under forberedelse)