Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

DONATION til særlige udgivelser

Vi har nogle drømmeønsker om at udgive særlige titler, som vi godt ved, vi aldrig vil kunne selvfinanciere, og som vi derfor forsøger at skaffe midler til på anden vis. Dansk er et lille sprogområde, og en oversættelse til dansk er en stor post i budgettet, som kun kan lade sig gøre, hvis en titel kan sælge + 800 eksemplarer. Langt hovedparten af udgivelser på dansk af esoteriske værker når kun op på et salg på 300-400 bøger over de første 5 år. Og derefter er salget meget stabilt 15-25 om året. Vi vil især gerne udgive hele værket DEN HEMMELIGE LÆRE (vi har udgivet bind 5, da de første 4 bind kan findes på biblioteker og antikvarisk) af H.P. Blavatsky. 

DU kan gøre en KÆMPE forskel!

Har DU lyst til at hjælpe forlaget med at realisere et af disse bog-udgivelser, vil vi bede dig om at donere ved en af følgende 3 muligheder:

1. INDSÆT din donation på Lemuel Books´ forlagskonto: vestjyskBANK Reg.nr.:/kontonr.: 7739-1523485 (IBAN: DK7577390001523485, SWIFT/BIC: VEHODK22)

2. MOBILEPAY din donation til forlagets mobilepay-konto: 63842

3. VÆLG at DONERE via kategorien STØT EN BOG på dette  LINK .

Eller se boksene nederst på denne side 💜.

*Mærk eventuel din donation med hvilken bog-udgivelse, du ønsker at støtte.

ØNSKE

SECRET TEACHING OF ALL AGES. Dette store esoteriske værk af Manly Palmer Hall fra 1928 er en klassiker og har været en drøm at udgive i mange år. Det er en mesterlige encyklopædi over gammel mytologi, ritualer, symbolik og tidernes mysterier. Du indvies i de gamle okkulte og esoteriske traditioner i verden. 

Bogen er gennemillustreret med mere end 100 billeder, de fleste i farver. ØNSKE

MAGICIANS OF THE GODS er skrevet af GRAHAM HANCOCK. Historiebøgerne fortæller os, at verdens ældste civilisation er godt 6000 år gammel. Men dateringen af erosionen på den egyptiske sfinks peger på en mindst dobbelt så gammel alder. Overalt i verden findes beviser på en tabt civilisation, men størstedelen af disse beviser er blevet groft ignoreret. De forskere, der har vovet at antyde, at fund modbeviser denne teori, er blevet latterliggjort - heriblandt denne bogs forfatter. Nu har fundet af Gobeli Tepe i Tyrkiet totalt ændret på alt, da det med sikkerhed kan dateres som værende mindst 10.000 år gammelt. Og et krater på Grønland tyder på, at en komet ramte Grønland og skabte voldsomme klimaforandringer i verden for 11.600 år siden, som højst sandsynligt udslettede hovedparten af en civilisation. Denne bog er gennemillustreret. Du kan se og høre lidt om Hancocks teori ved at klikke HER>.