Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Lemuel Books modtager kun manuskripter efter forudgående aftale

Et forlag modtager mange indsendte manuskripter (post og e-mail) og har sjældent mandskab eller midler til at prioritere gennemlæsning af alle disse manuskripter.

Derfor skal du først henvende dig via forlagets emailadresse og beskrive dit manus med få ord. Hvad vil du med dit manus? Hvad har du på hjerte, som er nyt og ikke beskrevet før? Hvem henvender det sig til? Derefter tager vi stilling til, om vi vil læse dit manus.

Lemuel Books modtager kun færdige manuskripter efter forudgående aftale ved henvendelse til forlagets emailadresse. Med 'færdige' menes hele (ikke kapitler eller oplæg) manuskripter, som forfatteren selv mener er klar til gennemlæsning. Godtager forlaget manuskriptet til udgivelse vil det gennemgå redigering. Manuskripter SKAL afleveres/sendes i papir-udgave (altså IKKE via mail eller på en cd/usb) – og i 2 eksemplarer.

Krav til manuskript

Når du har indgået en aftale om indsendelse af manuskript til bedømmelse, så skal du følge disse retningslinjer:              

  • Manuskriptet skal afleveres i word.
  • Manuskriptet skal inden opsætning være korrekturlæst mindst to gange.
  • Indeholder manuskriptet billeder, så skal disse billeder vedlægges på cd/usb eller vedhæftet på mail i en kvalitet på mindst 300 ppi.
  • Den afleverede tekst til opsætning må ikke have indeholdt indsatte billeder, men blot have tekst-angivelser til placering af eventuelle billeder. 

Manuskripter, der er modtaget efter aftale, vil få svar inden for 6 månederManuskripter, der indsendes både efter aftale og uden forudgående aftale omkring gennemlæsning returneres ikke

Bedømmelse af manuskript

Hvis du som ny forfatter alligevel ønsker en bedømmelse af dit manuskript - selv om forlaget som udgangspunkt ikke ønsker at udgive det - så tager forlaget et honorar for en gennemlæsning med efterfølgende redaktørsamtale.

Honorar-satser:

    * op til 50 A4 sider (á 40 linjer) 1500 kr.

    * mellem 51-100 A4 sider (á 40 linjer) 2500 kr.

    * mellem 100-200 A4 sider (á 40 linjer) 4000 kr.

    * mellem 201-300 A4 sider (á 40 linjer) 5000 kr.