Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise (født d.22.september 1971) er uddannet fysioterapeut, har studeret litteratur på Universitetet i Oxford, England. Hun har også taget undervisning i ”rosenterapi”.

I 2002 oprettede hun ”Prinsesse Märtha Louise kulturformidling” og har siden blandt andet optrådt som eventyrfortæller på TV.  I 2004 debuterede hun som børnebogsforfatter med bogen ”Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet.” I 2002 udgav hun og hendes ægtefælde Ari Behn bogen ”Fra hjerte til hjerte”, en bog om deres pilgrimsfærd til Trondheim.

Den 30. maj 2008 modtog Märtha Louise den nyoprettede Vidar Sandbecks kulturpris kulturpris, ”Regnbågåbrua”, i Amot Kulturhus, fordi hun ”har udøvet og udøver et fagligt kunstnerisk virke som er sammenfaldende med Vidar Sandbecks kunstneriske produktion og hans værdier”. Hun har ved siden af sit forfatterskab stået i spidsen for en række tv-programmer. Hestesporten står hende nær, og hun har i flere år været på Norges landshold i ridebanespring-ning. 

I august 2007 startede Märtha Louise og Elisabeth Nordeng centret Astarte Education, som senere blev til firmaet Soulspring. De to kvinder afholde inspirationskurser, foredrag og seminarer om selvudvikling over hele verden, men stoppede efter 13 år samarbjedet i 2020. De har udgivet flere bøger sammen, hvoraf disse er udgivet på LEMUEL BOOKS:

Mød din Skytsengel >

Englenes hemmeligheder >

Født Sensitiv >

Sensitive Børn >


 

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har sammen skrevet bogen ”Mød din Skytsengel”.