Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 


HERMES AKADEMI er en moderne online mysterieskole for private, der vil bygge bro mellem åndsvidenskab (KEND DIG SELV) og naturvidenskab (KEND VIDENSKABEN). 

* * * * *

Optagelseskrav: Et åbent sindMeld dig på de moduler, som interesserer dig.

* * * * *

KEND DIG SELV: Du vil stifte bekendskab med de gamle mysterier, teosofi, symbollære, kabbala, tarot, nummerologi, håndlæsning, guder som arketyper, engle og naturånder, gennøglerne, human design og meget andet. Vi berører også den moderne filosofi; hvordan vores tænkning udvikler sig;hvordan mega-trenderne påvirker os, og hvorledes vi forholder os til dem.

KEND VIDENSKABEN: Du vil få indsigt i moderne videnskab som AI-kunstig intelligens, astrofysik, forskning omkring vandets bevidsthed, evolution-teorier, bevidst univers osv. men også hellig geometri, megalitter og fortidens glemte teknologi og videnskab.

* * * * *

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum (1 måned efter endt undervisningsperiode). 

* * * * *