Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Søren Hauge

Søren Hauge (f. 1961) er uddannet magister i idéhistorie og filosofi fra Aarhus Universitet. Siden 1981 har han arbejdet professionelt som spirituel underviser og forfatter, og siden 2009 også med privat klientpraksis med livsvejledning, energipsykologi og et specialiseret healingsterapeutisk arbejde som SoulFlow Guide.

I tre årtier var Søren  formand for teosofiske og holistiske foreninger i Danmark, og han har fungeret som amatørjournalist og skrevet talrige artikler til forskellige magasiner. Han har undervist mange gange i USA og de skandinaviske lande og har mangeårige erfaringer med interreligiøst samarbejde, hvor mennesker med forskellig tro lytter, udveksler og lærer af hinanden. 

Han har ledet grupperejser til Indien, England, Bulgarien, Irland og Færøerne, deltaget i radioprogrammer og på TV, hvor DR2 blandt andet lavede en portrætudsendelse om ham i 1997.

Søren er forfatter til en lang række bøger, heraf flere på engelsk, far til to voksne piger og bor på Sjælland. Hans egen hjemmeside er www.sorenhauge.com  (foto: Sussie Luscinia Nielsen).


Udgivet på LEMUEL BOOKS:

Levende Visdom (1. og 2. udg. udsolgt - 3. udg. på vej i 2020.)

Barack Obama (med Asger Lorentsen), 2009

Shakespeare Mysteriet, 2010

Sidhe - Elverkraften, 2014

Englen i dig, 2012 (udsolgt)