Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Shakespeare Mysteriet

239,20 kr.

af Søren Hauge

Shakespeare har fascineret og inspireret i mere end 400 år – og gør det fortsat med uformindsket styrke. Dramaerne er stadig de mest spillede i verden.

  • Hvem var Shakespeare?
  • Hvad er dramaernes dybere budskaber?
  • Kan gåden løses, og hvad vil det kunne betyde?

Shakespeare har suverænt fremvist den menneskelige psykologi på scenen – fra vidunderlig humor over tragedier og mørke afgrunde til de sublime højder af storhed.

Shakespeare Mysteriet er ikke en traditionel bog om Shakespeare. Vi bliver ført tilbage til sprængfarlig politik, til skjulte koder, hemmelige broderskaber, frimureriets barndom, Den Gyldne Hjelms Riddere og farefulde projekter i hjertet af den nordeuropæiske renæssance. I centrum af aktiviteterne lyser et strålende geni, assisteret af en kreds af dygtige, visionære fornyere.

INDHOLD:

1. Manden fra Stratford

2. Den hermetiske visdom

3. Jomfrudronningens Æra

4. Francis Verulam

5. De skjulte koders kunst

6. Den Tiende Muse

7. Emblemvisdom & lyssignaturer

8. Hjelmens Riddere & Salomons Hus

9. Lysets Genoprettelse & teatrets rolle

10.Hieroglyffen i Westminster Abbey

Da SØREN HAUGE for nogle år siden skrev SHAKESPEARE MYSTERIET besluttede vi – ganske få timer inden bogen skulle gå i trykken – at leve os ind i bogens tidsånd ved at indlægge skjulte 'beskeder' i bogen efter de samme kode-principper beskrevet i bogens kapitel 5. Skulle du finde nogle af disse koder, er du meget velkommen til at maile dine fund til forlaget, og så skal vi bekræfte om du har fundet nogle af vores skjulte beskeder. I følgende video fortælles der også om en 'Find koderne'-konkurrence, men den er afsluttet.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 07.09.2010

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet, læsebånd, 150 x 225 mm

Sidetal: 352

ISBN: 978-87-92500-08-3