Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sidhe - Elverkraften

183,20 kr.

af Søren Hauge

Sidhe og elverkraften er et nyt emne for mange, men det vækker noget i os, som har været der hele tiden, uden at vi kunne forklare det nærmere. Så det er både ældgammelt og helt nyt. Det handler om genforening, om at finde skjulte skatte, og om at genopdage helhed.

SIDHE - ELVERKRAFTEN er en forunderlig rejse, som kan bevæge dig i din inderste kerne, fordi den handler om din udvikling gennem tid og rum, der førte til en adskillelse fra ældgamle slægtninge. 

Nu åbnes en særlig mulighed for forsoning, samarbejde og genforening med dem. Det er en beretning fra myternes og de gamle fortællingers verden. Og det er en autentisk rejsebeskrivelse fra det virkelige liv.

Bogen har et magisk element, som et drys fra en tryllestav til din indre uskyld og sans for det forunderlige. Den dybeste hemmelighed er nemlig, at du kan vække din indre sidhe, din latente elverkraft, så den kan udfoldes i dit liv. Det lyder eventyrligt. Og det ér eventyrligt. Du rummer magiske kræfter, som skal vækkes i dit hjerte, så du kan drømme, skabe og forme din verden.

SIDHE - ELVERKRAFTEN handler om muligheden for at vi sætter en ny kurs, både i os selv, i verden, og i forhold til vores sidheslægtninge. Centralt bag sidhes kontakt med os idag er ønsket om en ny, fælles fremtid til Jordens og alt levendes gavn. Derfor er det en vigtig bog, et vigtigt budskab.1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 01.02.2014

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 120 x 180 mm

Sidetal: 176

ISBN: 978-87-92500-44-1