Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Vølvekraft & Runekunst

279,20 kr.

af Gudrun Victoria Gotved

Hvad er en vølve? Hvordan bliver man vølve? Det er spørgsmål, Gudrun V. Gotved ofte bliver stillet. I denne bog forsøger hun at tilfredsstille den nysgerrighed. Det er en fortælling om, hvordan hun kom ind på vølvens vej. Det er et sammendrag af hendes erfaringer. Det er en beretning om, hvordan hun udøver vølvens gerning. 

Du får også lidt indblik i kilderne om vølven, både de skriftlige og de arkæologiske. Du får lov til at snuse til runernes verden. Du får spændende viden om de oprindelige danske urters helbredende kraft. Og du får opskrifter på vild mad, du kan lave over bål. Endelig får du nogle af de husråd, vølven (forfatteren) har samlet igennem livet. 

Du bliver ikke vølve af at læse bogen, men du bliver meget klogere på vølvens verden og viden.

Gudrun Victoria Gotved er født i 1964 og har beskæftiget sig med nordisk mytologi og planter næsten hele sit liv. Hun er kendt som ’vølven fra Ribe’, da hun i 14 år var tilknyttet Ribe Vikingecenter som vølve. Medstifter af Forn Siðr, Asa- og Vanetrosamfundet i Danmark og fungeret som ritualforretter (gode) i mere end 20 år. Velbevandret i diverse norrøne kildetekster, foredragsholder, skribent og debattør. I 2019 udgav hun bogen Asatro – Nordisk spiritualitet og er nu aktuel med en ny bog om vølvens virke, Vølvekraft og Runekunst.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato: 4. marts 2022
SprogDansk
IndbindingHæftet, 155 x 230 mm
Sidetal244
ISBN: 978-87-92500-69-4