Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Skæbnespejlet - Indvielsens Hellige Tal

238,40 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på forlaget SACRED SEED)

 *HUSK at skrive *SIGNERING i kommentarfeltet, hvis du ønsker bogen signeret af forfatteren. 

* En åndsvidenskabelig afhandling om bevidsthed og evighed i mennesket *

Ifølge Den Danske Ordbog betyder skæbne: ”Højere magt, der tænkes gribe ind i og styre menneskets liv.” I den nordiske mytologi betyder begrebet skepna, ”det, der er bestemt”. Af skæbne kommer begrebet ’at skabe’. Ifølge åndsvidenskaben er denne højere magt både Gudsbevidsthed og det billede af Gudsbevidsthed i mennesket, hvori vi er skabt. Det er derfor sjælen selv, der, inden den inkarnerer, sætter sig for, hvordan dens iboende guddommelige potentiale skal komme til udtryk nu. Skæbnen beror ikke på nogen former for tilfældighed. Som Einstein sagde: ”Gud spiller ikke med terninger.” 

Bag alt skabt befinder der sig en overordnet bevidsthed, som vi kalder Gud. Mennesket er bevidsthed, ligesom Gud er det. Og bevidsthed kan bevæge sig frit overalt. Denne frie bevidsthed er menneskets oprindelige tilstand.

Gennem de 22 arketypiske tegn i det aramæiske alfabet kan vi finde ind til den frekvens, vores åndelige DNA, der forbinder os med den oprindelige tilstand, vi synes at have glemt. Til hvert tal gives en såkaldt Sjælstekst samt en meditation, der kan praktiseres alle steder, fra kirken eller meditationsrummet til banegården eller supermarkedet. 


Lars Muhl: "Det er mit håb, at Skæbnespejlet må være til inspiration for enhver, der søger sit overordnede åndelige formål i livet."

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

KIG IND i bogen HER>


....................................

Forlag: Sacred Seed

Udgivelsesdato: 1. juli 2023

Sprog: Dansk

Indbinding: Paperback, flap 125x180 mm

Sidetal: 220

ISBN: 978-87-94431-04-0