Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

SHAMANENS HÅNDBOG 1

295,20 kr.

af Marianne Lane

Hvis du googler, hvad en shaman er, så vil du finde, at shaman betyder ’den, som’ ved. I dag anvendes ordet om lidt af hvert, men antropologen Jonathan Horwitzens definition er: ’En shaman er en kvinde eller mand som viljesbestemt ændrer sin bevidsthedstilstand med den hensigt at kontakte eller rejse til en anden virkelighed for at hente kraft og visdom. Når denne opgave er udført, vender shamanen hjem for at bruge kraften og visdommen til at hjælpe sig selv eller andre.’ 

Den moderne shaman er ambassadør og talerør imellem den åndelige, spirituelle virkelighed og den konkrete virkelighed. Den moderne shaman holder styr på og skelner imellem: Hvad ved jeg? Hvad tror jeg på? Hvad er jeg inspireret af? Inspirationen kan godt ligge i højspirituelle og hellige lag, men udfoldes i den praktiske og faktiske virkelighed. Den praktiserende shaman hjælper med at holde styr på bevidstheden og energierne, kommunikerer og arbejder for balance i alle niveauer.

Du sidder nu med den første bog i en serie af håndbøger, der indvier dig i et grundlag for moderne ny tids shamanisme. En serie af håndbøger, der samler den moderne shamans grundlag for at arbejde med bevidsthed og energi. Et forsøg på at skabe et overblik over de forskellige forståelser, der ikke bare er gode at have, men nødvendige. Nødvendige for at give dig et godt og gedigent fodfæste i det at arbejde stærkt, sundt og intelligent med bevidsthed og energi. 

* * * * *

Den erfaringsbaserede og selvoplevede indsigt i energi(arbejde) og bevidsthed, der er kommet til forfatteren kanaliseret, føles intuitiv rigtig. Bogen er rimeligt let læst, men visse afsnit kan forekomme lidt vel abstrakte. Læsere, der i forvejen har lidt viden i/om energi- og bevidsthedsarbejde vil hilse den velkommen.

(Uddrag fra Lektørudtalelse)

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato: 2. december 2021
SprogDansk
Indbinding: Hæftet, 155 x 230 mm
Sidetal288
ISBN: 978-87-92500-64-9