Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Marianne Lane

Marianne Lane er oprindelig uddannet ingeniør og har tidligere arbejdet som specialist og projektleder. Desuden har hun arbejdet med forskning og udvikling indenfor ingeniørvidenskab.

Nu arbejder hun med bevidsthed og mennesker. Hun arbejder med at skabe forståelse for, at vi er åndelige væsner, der eksisterer som mennesker i det liv, vi lever her og nu.

Hun tager udgangspunkt i den forståelse for virkeligheden, som hun har fået gennem sin livserfaring som menneske og gennem sit tidligere arbejde. Alle kundskaber bliver brugt, herunder de indsigter og forståelser, som kommer til hende gennem inspiration og en dyb form for forståelse, som skabes i bevidstheden, når hun arbejder med at forstå den.

Marianne har altid haft et lidt specielt møde med virkeligheden. Helt fra hun var lille, har hun fornemmet energi og bevidsthed på en måde, som de fleste mennesker ikke oplever det. Hun har altid mærket, hvad mennesker følte og mente. Som barn var det ikke et let møde med verden, men igennem livet, har hun bevidst lært at balancere det at være så følsom og intuitiv .

I 2011 fik Marianne  Lane en spirituel åbning, hvor hun begyndte at få indsigter og en indre åbning, som startede en udvikling, som hun beskriver som smertefuld og interessant på samme tid. Det var ikke en nem åbning, men det var aldrig kedeligt, som hun selv udtrykker det. Åbningen har samtidig gjort, at hun følte, at hun begyndte at få en dyb forståelse for, hvad det er, hun i virkeligheden har balanceret gennem hele livet. Efter et par års udvidelse og indre oplysning begyndte Marianne at undervise i de indsigter og forståelser, som hun har fået på sin egen rejse. Hun begyndte at kanalisere spontant på et kursus og har arbejdet som kanal lige siden. Udviklingen accelererede både indeni og udenpå igennem de første år, og i december 2013 stoppede hun med at arbejde som ingeniør for at hellige sig fuldt og helt sit nye arbejde som kanal og formidler.

Marianne arbejder intuitivt og kanaliseret, og arbejdet bliver altid formidlet ind i virkeligheden med så gode og konkrete eksempler som muligt. Hun spænder bredt og arbejder både med forståelse af bevidsthed og begrænsninger, det at udvikle bevidstheden og derigennem at blive et stabilt, bevidst og ansvarligt menneske i trivsel. Hun arbejder med forståelsen af menneskehedens bevidsthedsudvikling og føler at hun har en mission, hvor hun på en eller flere måder skal bidrage til, at menneskeheden når tils fred og balance.

Marianne Lane er meget innovativ af natur og er i en konstant udvikling af sig selv og hendes arbejde. Udviklingen springer og foregår både i forbindelse med møder hun har med mennesker, som hun hjælper samt gennem møder og samarbejde hun har med en fast stab af mennesker, som arbejder med bevidsthed og spiritualitet. Desuden har hun berøring med mange forskellige spirituelle mennesker rundt omkring i verden, som hun udveksler med.

Udgivet på LEMUEL BOOKS >