Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Mød Din Skytsengel - Engleskolen

287,20 kr.

af Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Samnøy

Mød din skytsengel er en selvudviklingsbog med en åndelig dimension. Her giver forfatterne råd og vejledning om,hvordan man kan komme i kontakt med den positive kraft i sig selv. Og at alle mennesker har mulighed for at opnå større selvforståelse, selvtillid og selvaccept ved at lære at lytte til sig selv og sin egen intuition. Via en række bevidsthedsskabende meditationsteknikker giver bogen en indføring i det at skabe større lydhørhed i forhold til sig selv, til hjertet og kroppens sprog, til jorden, universet og skytsenglene. Forfatterne giver gavmildt af deres egne erfaringer og fortæller om oplevelser og processer, som har haft afgørende betydning for deres egne valg i livet:

»Det vigtigste, vi ønsker at formidle, er glæden og spændingen i at have et sandt møde med sig selv. Når du har det, vil du opdage kvaliteter i dig selv, som du ikke anede, at du havde

"Det er vores lys og ikke vores mørke, som skræmmer os mest."

"Skytsenglen er en støtte i livet. En som − hvis du tillader det − er med til at gøre vejen lettere at gå."ANMELDELSE - Helle Titanis, New Age Shop:

"Ud fra titlen, skulle man tro, at bogen handler om, hvordan du finder din skytsengel, men den handler mindst lige så meget om, hvordan du finder dig selv. Forfatterne er overbevist om, at vi alle har en skytsengel, som følger, hjælper og støtter os, men, og det er pointen, hvis du ikke har ordentlig kontakt til dig selv og kan mærke dit hjerte, vil du ikke være åben til at modtage englens kærlighed. At finde sin skytsengel handler derfor også om at finde sig selv."

LÆS ARTIKEL AF HOF-JOURNALIST CHARLOTTE RØRTH HER>

LÆS ARTIKEL FRA MAGASINET PRANA HER>


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 26. august 2011

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet, læsebånd 170 x 240 mm

Sidetal: 208

ISBN: 978-87-92500-70-0