Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Indvielse i menneskehedens fremtid

199,20 kr.

af Asger Lorentsen

Indvielse i fremtidens menneskehed er en levende bog, hvori hovedpersonen gennem sin udvikling og sine engagementer er med til at forme menneskehedens udvikling til en lysende civilisation fra vor tid og 700 år frem. Bogen er en kulmination af Asger Lorentsens mange bøger om åndelig udvikling. Den er avanceret og alligevel levende, og den indeholder store rigdomme af iagttagelser og informationer.

Blandt bogens muligheder er:

  • At fylde mange huller ud, både i forhold til enkle forstå­elser af åndelig udvikling, og i forhold til den esoteriske litteraturs oplysninger om indvielsesvejen
  • At afsløre, hvordan indvielse foregår naturligt trin for trin som en del af evolutionens iboende dynamik
  • At afsløre mange detaljer i indviedes evner og indsigter
  • At vise sammenhængen mellem udvikling, udfordringer, kreativ idealisme og selvforglemmende tjeneste
  • At give så usædvanlig bredde og rigdom i sine beskrivelser, at indvielsesvejen bliver som levende dele af livets egen bog og som lovende beskrivelser af fremtidig udvikling
  • At fungere som opslagsbog, som man kan vende tilbage til igen og igen: Hvad opdagede hovedpersonen som løsning på den udfordring, som jeg er i?

Indvielse i menneskehedens fremtid er den afsluttende bog i trilogien Blade af livets Bog. De tre bøger kan læses uafhængigt af hinanden og denne tredje bog er både den mest dybtgående og den bredeste.

Mysterier på Gralens vej fokuserer på hovedpersonens 20 tidligere inkarnationer på hjertets vej, og Dagbog fra Indvielsesvej specialiserer sig i den anden indvielses processer.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 31.05.2010

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 140 x 215 mm

Sidetal: 356

ISBN: 978-87-92500-10-6