GenNøglerne

447,20 kr.

af Richard Rudd

Uanset ydre omstændigheder har hvert eneste menneske noget vidunderligt smukt skjult inden i sig.

GenNøglernes eneste formål er at afsløre den skønhed – at frembringe din hvidglødenhed; den evige glød af geni, som gør, at du skiller dig ud fra alle andre. De seneste gennembrud i biologiens verden peger mod en fantastisk sandhed:

Dit DNA – den snoede kode, som har gjort dig til den, du er i dag – styrer ikke din skæbne. 

Det er snarere din generelle attitude til livet, der fortæller dit DNA hvilken person, du gerne vil være. Dette betyder, at hver en tanke, følelse og handling i livet bliver indprentet i hver eneste celle i din krop. Negative tanker og følelser får dit DNA til at trække sig sammen, hvorimod positive tanker og følelser får det til at udvide sig og slappe af. Denne proces foregår hele tiden, fra det øjeblik du kommer til verden, til det øjeblik du forlader den.

Du alene er din evolutions arkitekt.


GenNøglerne er en bevidstheds-port, der bygger bro mellem Øst og Vest – mellem mysticisme og videnskab; den udspringer af Human Design og er slags moderne I Ching, den tidsløse visdom. 

GenNøglerne inviterer dig til at kigge ind i din arketypes tredelte sider. Lever (?) du mest i dine karakteregenskabers skygge-side, så brug dette store visdomsværk til at få indsigt i, hvordan du transformerer dig – for transformationen kan først begynde, når du bliver bevidst om dine skyggesider og omfavner dem. Og GenNøglerne kan vise dig dit potentiale – dit ubegrænsede geni.

Kernen i GenNøglerne er bevidsthedens spektrum, der er inddelt i 64 koder – GenNøgler – hver inddelt i 3 niveauer: Skyggen, Gaven og Siddhi ('Superpower' i balance).

Altså 64 arketypiske livstemaer, som udtrykker sig på tre forskellige måder, afhængigt af frekvensen, der strømmer igennem dit DNA; en slags superleder, som er ekstremt følsom over for udefrakommende påvirkning.

Vores tanker, følelser og handlinger – afgør, om vi befinder os i en tilstand af frygt og overlevelse eller i en tilstand af tillid og kærlighed. Og det er dén rejse – fra frygt til tillid – som er fuldkommen afgørende for vores fremtid som mennesker. Dine celler er klar – er du?

Lige siden sin første udgivelse er GenNøglerne blevet hyldet som en åndelig klassiker; en fremsynet syntese af alle tiders store åndelige traditioner. GenNøglerne en åndelig ledsager at kontemplere for livet.

OBS: På den engelske side GeneKeys.com kan du downloade en gratis GenNøgle-profilFind din profil HER> (Husk at vælge sprog hvis du foretrækker at få din profil på dansk).


1
+
Tilføj til kurv

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 21. juni 2018

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet, læsebånd 170 x 240 mm

Sidetal: 656

ISBN: 978-87-92500-55-7