Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Gabriel Metoden

207,20 kr.

af Jon Gabriel

Gabriel Metoden - Bliv SUND uden SLANKEKUR! 

Hvis du også føler, at det er omsonst at bruge energi på at tabe dig, fordi du alligevel kort tid efter har taget det hele på igen - og lidt mere - så vil denne bog af Jon Gabriel give dig mange AHA-øjeblikke og for altid ændre dit syn på krop og vægt.

Din krop er den egentlige chef. Den har alle kort på hånden, for den kontrollerer dit fedtstofskifte såvel som mange af dine andre grundlæggende overlevelses funktioner i et lillebitte område nederst i hjernen, ’dyrehjernen’. 

Så glem alt om, at du ”..bare skal tælle kalorier og motionere” for at tabe dig. Din krop har nemlig visse indbyggede genetiske overlevelsesprogrammer, som er designet til at tvinge dig til enten at blive tykkere eller tyndere, hver gang den føler, at dette vil hjælpe med til at holde dig i live. Jon Gabriel kalder disse programmer: ’FAT-programmer’ – Famine And Temperature (hungersnød og temperatur).

Din krop kan blive narret til at aktivere FAT-programmerne, selv om du ikke er i en 'hungersnød'-situation og derfor ikke behøver at lagre yderligere fedt. Kroppen kan opfatte enhver mangel-situation (mangel på penge, mangel på job, mangel på kærlighed osv.) som om der er hungersnød. Det gode er, at du også selv bevidst og målrettet kan overbevise kroppen til at gøre det modsatte – at forbrænde fedt. 

Så snart du forstår og identificerer problemerne, og du begynder at tage hånd om dem, ændrer alt sig.

Vi køber kraftigere computere og smartphones, så vi bedre kan streame alt muligt fra ’skyen’. På samme måde bliver ’streamningen’ fra akashaen (eller din sjæls virke igennem din krop) jo altså også bedre, når du gør din krop – dit fineste tempel – mere sund. Nøglen til at viderebringe dine ønsker for din krop er: Visualisering!  Det er det ’kode-sprog’ som bruges i dialogen mellem krop og sind. Og det er nøglen til Gabriel Metodens succes. 

AT TABE SIG

ER LIGESOM AT LÅNE PENGE I BANKEN

DET SKAL BETALES TILBAGE MED RENTER!


DOWNLOAD:


INTRO - VISUALISERING HER>


DOWNLOAD hele Jon Gabriels aften-visualiserings-CD >

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 18. marts 2014

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 135 x 180mm

Sidetal: 256

ISBN: 978-87-92500-47-2