Gabriel Metoden

207,20 kr.

af Jon Gabriel

Gabriel Metoden - Bliv SUND uden SLANKEKUR! 

Hvis du også føler, at det er omsonst at bruge energi på at tabe dig, fordi du alligevel kort tid efter har taget det hele på igen - og lidt mere - så vil denne bog af Jon Gabriel give dig mange AHA-øjeblikke og for altid ændre dit syn på krop og vægt.

Din krop er den egentlige chef. Den har alle kort på hånden, for den kontrollerer dit fedtstofskifte såvel som mange af dine andre grundlæggende overlevelses funktioner i et lillebitte område nederst i hjernen, ’dyrehjernen’. Hvis du behøver mere søvn, vil den gøre dig træt. Hvis du behøver mere ilt, vil den give dig lyst til at trække vejret hurtigere. Og hvis du behøver mere fedt, vil den gøre dig sulten. Så enkelt er det!

Så glem alt om, at du ”..bare skal tælle kalorier og motionere” for at tabe dig. Din krop har nemlig visse indbyggede genetiske overlevelsesprogrammer, som er designet til at tvinge dig til enten at blive tykkere eller tyndere, hver gang den føler, at dette vil hjælpe med til at holde dig i live. Jon Gabriel kalder disse programmer: ’FAT-programmer’ – Famine And Temperature (hungersnød og temperatur).

Din krop kan blive narret til at aktivere FAT-programmerne, selv om du ikke er i en 'hungersnød'-situation og derfor ikke behøver at lagre yderligere fedt. Kroppen kan opfatte enhver mangel-situation (mangel på penge, mangel på job, mangel på kærlighed osv.) som om der er hungersnød. Det gode er, at du også selv bevidst og målrettet kan overbevise kroppen til at gøre det modsatte – at forbrænde fedt. 

Så snart du forstår og identificerer problemerne, og du begynder at tage hånd om dem, ændrer alt sig.

AT TABE SIG

ER LIGESOM AT LÅNE PENGE I BANKEN

DET SKAL BETALES TILBAGE MED RENTER!


DOWNLOAD:


INTRO - VISUALISERING HER>


DOWNLOAD hele Jon Gabriels aften-visualiserings-CD >

Hvis du gerne vil være med i en 'GABRIEL METODEN' - gruppe, så mail til Kirsten på admin@lemuelbooks.com .

1
+
Tilføj til kurv

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 18. marts 2014

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 135 x 180mm

Sidetal: 256

ISBN: 978-87-92500-47-2