Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Jon Gabriel

Jon Gabriel har en bachelor i naturvidenskab fra Wharton School ved University of Pennsylvania. Mens han var der, fulgte han også omfattende kurser i biokemi og udførte forskning for den internationalt anerkendte biokemiker Dr. Jose Rabinowitz.

I 1990 begyndte Jon at øge sin vægt uden nogen åbenbar grund. Han prøvede næsten hver eneste diæt og program, han kom i nærheden af for at tabe sig, men vægten fortsatte bare med at blive større. I ​2001 havde han nået en sygelig overvægt på over 186 kilo. 

Den 11. september 2001 skulle han have været med et fly fra Newark til San Francisco, og kun ved et skæbnens held nåede han det ikke, og kom derfor ikke med på det United Airlines-fly 93, der blev kapret af terrorister. Denne begivenhed -såvel som nogle lige så livsforandrende begivenheder, der fandt sted i ugerne efter den 11. september - påvirkede ham dybt. Det var denne wake-up-call, der fik ham til at indse, at livet var en dyrebar gave.

Han besluttede at begynde at leve livet i sine drømme. Han besluttede også at anvende alle sine forskningsevner og videnskabelige baggrund til at forstå og fjerne de virkelige grunde til, at han var fed. Resultatet er uden tvivl en af ​​de mest bemærkelsesværdige fysiske transformationer gennem tidene. Jon mistede over 220 pund uden slankekure og uden operation. Utroligt nok viser hans krop næsten ingen tegn på overhovedet at være overvægtigt - et faktum, der har forbløffet mange fagfolk i det medicinske samfund.

Ved hjælp af den tilgang, der har fungeret så godt for ham, har han nu gjort det til hans livs mission at hjælpe andre med at opnå succes, ikke kun i vægttab, men i alle aspekter af livet.

Udgivet på LEMUEL BOOKS >