Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Den Kyniske Idealist - John Lennon

215,20 kr.

af Gary Tillery

'Official Book of the 30th Annual John Lennon Tribute' i 2010.

John Lennon var den geniale komponist og sangskriver fra The Beatles. Men Lennon var også meget mere end det; han var digter, oprører, politisk aktivist – og ifølge forfatteren Gary Tillery også en stor filosof.

På toppen af sin berømmelse ramte Lennon i 1965 en mur, der fik ham til at søge efter livets mening. Han opfordrede alle til at se på eksperter med kynisme og til at tænke selv. Grundlæggende troede John Lennon på kærlighedens kraft. Han tegnede glorier på folk, der var vrede på Yoko Ono og ham. Det fjernede måske ikke vreden, men det fik i stedet vedkommende til at ligne en engel. Samtidig var han overbevist om, at hvis vi ønsker forandring i verden, bør vi først og fremmest transformere os selv. Så vil verden følge efter. Det siger de kosmiske love. Lennons sange ’Instant Karma’ og ’Mind Games’ minder os netop om, at vi selv har magten til at præge, ikke en fremtid vi frygter, men den vi ønsker.

Hele livet igennem tog Lennon stilling til de opgaver, som han mødte. Hver gang forholdt han sig kritisk og fandt sine egne svar. Altid kunne hans skarpe syn se igennem autoriteter og faderfigurernes skjulte dagsordener. Lennon gik selv nye veje, og han var ikke bange for at indrømme, at han også tog fejl.

Forfatteren Gary Tillery har ved at forske i Lennons lyrik, poesi, prosa og interviews fulgt sporet af Lennons tænkning, som den udviklede sig fra den forstyrrede arbejderklasse-barndom til de mange roller som en Beatle, fredsmager, social aktivist og som hjemmegående feminist.

John Lennon”Den guru, der kan se tingene med dine øjne, findes ikke.” 


ANMELDELSE:

Eghon, New Age Wisdom Center:

"Selvom jeg er vokset op i en tid med Beatles og jeg senere har fulgt med i John Lennons bedrifter og kender en del af stoffet, er der alligevel passager i denne bog, som jeg ikke kendte til. Meget af det, John Lennon står for, er tanker som har sat spor i os, og som i stigende grad er medvirkende til, at verden er på vej til at blive et bedre sted at være. Når tankegangen fra ham og mange før ham slår igennem i det enkelte menneske, at al udvikling kommer indefra, så har budskabet betydning for den enkelte, at - vi bestemmer selv, hvordan verden skal se ud."


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 7. juni 2013

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 140 x 210 mm

Sidetal: 216

ISBN: 978-87-92500-32-8