Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

De Bosniske Pyramider

239,20 kr.

af Rie Jespersen

PYRAMIDER ....i Bosnien? Mange reagerer med stor forundring og overraskelse, når de første gang hører om dette helt utrolige fænomen. De fleste har svært ved at tro, at der kan findes pyramider, hvis de ikke har hørt om dem i medierne. For så havde vi da hørt en masse om det, ikke? Desværre ikke.

Men ...der er pyramider i Bosnien. Og de er ikke bare verdens største, men også verdens ældste. Solpyramiden er orienteret mod kosmisk nord med større nøjagtighed end de egyptiske pyramider. Og med en skal af betonblokke, som er langt stærkere, end den beton vi bygger med i dag. Og der er et stort underjordisk tunnelsystem i området med store keramiske sten. Og nogen har brugt ufattelige kræfter på at lukke tunnellerne til med fyldmateriale og stenvægge. Og sådan fortsætter listen af mystiske fænomener, som rejser flere spørgsmål, end de giver svar.

Hvorfor har vi så slet ikke hørt om disse pyramider? Fordi prominente modstandere af udgravningsprojektet har samarbejdet om at diskreditere projektet gennem latterliggørelser, boykots og trusler. Historien om de bosniske pyramider er vigtig, ikke kun fordi den måske rummer en vigtig brik til at forstå vores forhistorie, men ligeså meget fordi det er et konkret eksempel på, hvordan videnskab, magt, økonomiske og politiske interesser hænger sammen på en måde, som hverken er demokratisk eller fremmende for videnskaben selv.

Bogen er baseret på forfatterens egne erfaringer, videnskabelige undersøgelser og udtalelser fra folkene i spidsen af udgravningsprojektet. Den indeholder masser af billeder og spændende tanker om, hvad pyramiderne kan betyde for vores forståelse af menneskehedens historie – og dermed af menneskets spirituelle og udviklingsmæssige potentiale.1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato: 1. februar 2020
SprogDansk
IndbindingSoftback, flap 155 x 230 mm, farver
Sidetal152

ISBN: 978-87-92500-58-8