Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

DAISY – VI KOM SVÆVENDE

160,00 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på Sacred Seed)

...Historien om et band!   

Historien om et band fra 1960’erne – er et tidsbillede på en epoke, som forsvandt lige så hurtig, som den dukkede op.      

Det er historien om fem knægte fra fem forskellige bands fra Aarhus, med en fællesvision om at skabe noget, der ikke var set eller hørt før i Danmark.      

Det er historien om bandet, der var glamrock fem år før Glamrocken blev opfundet, som spillede powerpop ti år inden nogen havde tænkt på at den slags fandtes.   

Det er historien om et band, der for en kort stund satte Led Zeppelin, Deep Purple og Black Sabbath til vægs.  Men en uges fængselsophold i 1969 i Israels hårdeste fængsel, Abu Kabir, vendte op og ned på alt.  Derefter visnede blomsten! Men nu gror den igen, i en tid, hvor der måske er brug for den!   

Lars Muhl skriver: ”I dag skal DAISY ingen steder hen. Det eneste og vigtigste for os er at nå de hjerter, der har lyst til at høre fem garvede mænds musik samt deres no-bullshit sange. Vi er døve, har gigt og alt mulig andet flimmer, men der går en lige linje fra alt det, vi har erfaret, til de sange vi synger i dag. I håb om at bæstet stadig kan kysse og bide fra sig! Længere er den egentlig ikke! Og alle er velkomne – også i lårkort!”    

Hvis ikke os – hvem så? 

Hvis ikke nu – hvornår så?

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Sacred Seed

Udgivelsesdato: 2023

Sprog: Dansk

Indbinding: Hæftet, tværformat

Sidetal: 124

ISBN: 9788794431033