Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Alfernes Rige

159,20 kr.

Af Dora Van Gelder Kunz

Det er ikke hver dag, der i Danmark udgives en autentisk bog om alfernes forunderlige verden, baseret på førstehåndsoplevelser og beskrevet i malende detaljer.

Der er tale om omhyggelige observationer, som det ellers kendes fra især Geoffrey Hodsons beskrivelser i felten. Det er lidt som at blive inviteret med en zoolog ud i eksotiske naturområder for at opleve fascinerende eller måske sjældne forekomster af dyr eller planter.

Engle og naturånder er ikke kun noget for hjertet og det såkaldt irrationelle. De kan anskues som levende og konkrete væsener, der blot lever i nogle finere frekvensområder af vores multidimensionale virkelighed. Det tager på ingen måde eventyrligheden fra emnet, men det skyldes ikke bare romantiske forestillinger. Det har sin rod i at selve vores virkelighed ER eventyrlig.

Dora Kunz kommunikerede helt naturligt med de mange væsener, som unddrager sig de flestes opmærksomhed. For hende var de en naturlig del af virkeligheden, ikke noget overnaturligt. Og som hendes livs virke er et godt billede på, så var hun ikke en upraktisk, drømmende excentriker, men et ansvarligt, velfungerende og meget rationelt anlagt menneske.


INDHOLD:

FORORD

1. INTRODUKTION TIL ALFERNES VERDENER

2. DIALOGER MED SMÅFOLK

3. EN TYPISK ALF

4. ALFELIVET

5. JORDALFER

6. HAVEALFER

7. TRÆÅNDER

8. BJERGALFER

9. VANDALFER

10. ILDALFER

11. LUFTALFER

12. ORKANEN

EPILOG. DE NUVÆRENDE FORHOLD

LISTE OVER ALFER1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Boginfo

Forlag
Lemuel Books
Udgivelsesdato
21-12-2009
Sprog
Dansk
Sidetal
144
ISBN978-87-92500-01-4