Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Dora Kunz

Dora Kunz (1904-1999) blev født på Java af hollandske forældre i det, der dengang var Hollandsk Østindien. Hendes far var kemiker og bestyrede en stor sukkerplantage. Hun fik privatundervisning, fordi der ikke var særlige skoler for hollandske børn på Java. Hendes hjem var mødestedet for mange kulturelt engagerede og veluddannede mennesker fra nær og fjern og begge forældre var intellektuelt og spirituelt orienterede. Flere i Doras familie havde haft højere opfattelsesevner og hendes mor kunne se menneskers astrale auraer, og det var derfor ikke usædvanligt at Dora fra barnsben af selv havde disse evner.

Dora Kunz tog til Australien, hvor hun kom i nær berøring med den clairvoyante teosof, C. W. Leadbeater. Leadbeater greb ikke direkte ind i Doras psykiske udvikling, men stillede hende en række opgaver, som hun løste i kraft af sine evner.

I sine senere år helligede Dora van Gelder sig arbejdet med healing og meditation, som hun holdt foredrag om og underviste i. Fra begyndelsen af 1970érne udviklede hun et ganske bestemt healingssystem sammen med den daværende professor i sygepleje ved New York University, Dr. Dolores Krieger. Systemet kendes i dag som "Therapeutic Touch". Systemet er måske det mest udbredte og anerkendte alternative helbredelsessystem, som benyttes både indenfor og udenfor det amerikanske sundhedsvæsen. Dora van Gelder Kunz døde i 1999 som 95-årig og var aktiv lige til sin død.

Forfatterens titel på LEMUEL BOOKS - Se mere HER>