Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

896 år - Tempelriddernes Hemmelige Plan

279,20 kr.

af Erling Haagensen

I denne bog fremsætter Erling Haagensen argumentation for, at Hammershus kan være et resultat af Tempelridder Ordenens hemmelige militære og astronomiske aktiviteter på Bornholm i 1100- og 1200-tallet.

Ved at studere Tempelridder Ordenens aktiviteter i Spanien har den spanske historiker, Juan Garcia Atienza, allerede i 2001 afsløret, hvordan Ordenen i hemmelighed arbejder med en plan om at udfase den katolske kirkes Kristendom og indføre en Kristendom, baseret på det fælles i de tre religioner: jødedom, kristendom og islam.

I bogen påvises, hvordan Tempelridder Ordenen ved Jacques de Molays henrettelse i 1314 skifter strategi og ændrer sin orientering fra øst mod vest.

Ordenen er stiftet på et fundament, der kombinerer militær magt med religion.

Men Ordenen føjer hurtigt yderligere en betydningsfuld faktor til sit fundament: Handel og bankvæsen. Religion, penge og militær udgør i dag verdens tre største magtfaktorer – i den nævnte rækkefølge. 

Se forfatteren Erling Haagensens INTRO til bogen herunder:


"896 ÅR - TEMPELRIDDERNES HEMMELIGE PLAN"  vil påvise, hvordan Tempelridder Ordenen – gennem sin ekstra-ordinære forståelse for disse faktorers betydning – skaber fundamentet for det, vi i dag kalder ”den vestlige verden” med denne verdens videnskabelige udvikling, religiøse pluralisme og humanistiske menneskesyn.

I 2014 har Ordenen arbejdet med sin plan i sammenlagt 896 år.


ANMELDELSER:

Politiken * * * *  (Bo Tao Michaëlis):

"Tempelridderne rider igen på Bornholm i flamboyant bog…Haagensen argumenterer inciterende og insisterende for sine teorier…"

"Mere end nogen anden har forfatteren og journalisten Erling Haagensen lanceret med lanse og pen, at disse barnlige drengefantasier ikke er så langt fra den historiske og voksne virkelighed."

"Alt dette og meget mere får du her i Haagensens velskrevne og flot illustrerede historiebog om det, han kalder for Ordenens hemmelige plan."


Lektørudtalelse (Carsten Gullic-Nørby):

"Rent GUF for dem, der sluger alt om historiske mysterier... Et must på hylden med bøger om tempelriddere."

"Jeg var både overordentligt godt underholdt og dybt fascineret af bogen, der indeholder mange spændende tanker, refleksioner og overvejelser, alt samme bakket op af viden, logik og henvisninger til kildemateriale."

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Bog info
ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato18. marts 2014
SprogDansk
IndbindingIndbundet
Sidetal240 - farver
GenreHistorie
ISBN978-87-92500-40-3