Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Vi kan ikke gøre mere for dig

199,20 kr.

af Monika L. Petersen

Denne bog er skrevet for at give håb. Et håb, når din læge har konkluderet: ’Vi kan ikke gøre mere for dig!’ Forfatteren nægtede at give op, da lægernes dom var: ’Lær at leve med det!’

I dag lever hun et medicinfrit liv med masser af energi og uden særlige begrænsninger, for hun vendte blikket mod det ’alternative’. Når sygdom rammer, er der en grund. Årsagen udtrykker sig ofte et helt andet sted.

I vesten rettes lægens fokus hyppigst ikke mod det rigtige sted, og der vælges for det meste en symptom-behandling. Men i stedet burde man finde ind til årsagen, sådan som det er traditionen i østens traditionelle medicin.

Hverken vi eller vores samfund kan stå distancen, hvis vi ikke ændrer vores tilgang til ’sygdom’. Der arbejdes på at hjælpe syge. Men vi skal i meget højere grad også arbejde på at forebygge, at vi bliver syge.

Kan denne bog skabe håb og optimisme til den, som måtte føle at have ramt muren, således at nye døre åbner sig og lindring kan opnås, så har denne bog ikke været skrevet forgæves.

GIV IKKE OP!

GIV SLIP!

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato: 10. oktober 2021
SprogDansk
IndbindingSoftback, flap 155 x 230 mm, farver
Sidetal: 208
ISBN: 978-87-92500-62-5