Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

TAXO LUMA

239,96 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på forlaget GILALAI)

TAXO LUMA – Fortællingen om en Avatar – er den skæbnesvangre beretning om en karismatisk ung piges usædvanlige opvækst og hendes vej frem til et ligeså usædvanligt kald. Men det er også den spændende historie om forskeren Barato Beinonis flugt fra mørke kræfter, som har overtaget styringen i et åndløst Europa, på kanten af økonomisk ruin. Jaget af hemmelige agenter, og på jagt efter den navnkundige mystiker Asap Muzethi søger Beinoni at finde den eneste, der kan redde verden fra det totale kollaps: den længe ventede Avatar.

TAXO LUMA er en nærmest holografisk fortælling, som er baseret på en virkelig profeti om en kommende Messias. Ud over den medrivende historie formidles i fiktionsform esoteriske, metafysiske og tantriske indsigter, bl.a. den såkaldte Ildvognsmystik (Merkavah), hvis teknikker hovedpersonen får brug for i jagten på den genkomne Messias.

Men bogen er også en apokalypse, en samfundskritik af en verden, der er på vej ud over kanten af materialisme og grådighed. TAXO LUMA er en særegen vision, måske et mareridt – eller et håb med en drøm, vi lige nu befinder os midt i.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Gilalai

Udgivelsesdato: 2012

Sprog: Dansk

Indbinding: Hardback145 x 218 mm

Sidetal: 405

ISBN: 9788799736669