Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Seeren fra Andalusien (lydbog mp3)

120,00 kr.

af Lars Muhl (lydbog - mp3)

Indlæst af forfatteren selv.

Beretningen om forfatterens møde med et ekstrauniverselt menneske, seeren Calle Montségur. En beretning om en moderne mysterieindvielse. Et nutidigt dokument, der beskriver et jegs opløsning og rekonstruktion, om principperne bag synkronisitet, fjernhelbredelse,dødsprocessen og sprituel forvandling.

Lars Muhl beretter, at han midtvejs i forløbet med indlæse bogen, meget stærkt mærkede Seerens tilstedeværelse. Forlaget Lemuel Books har derfor besluttet at udgive de uredigerede optagelser. Med lydbogen følger en 12 siders booklet med enkelte aldrig før offentliggjorte fotos samt opslag med ordforklaringer.

Første del er bygget op over en togrejse til Sydspanien, hvor forfatteren, i en række tilbageblik fortæller om baggrunden for sit møde med Seeren, og om den terapeautiske og spirituelle proces han gennemgår under Seerens vejledning på Montségurbjerget.

Anden del foregår hos Seeren et sted i Andalusien, hvor vi gennem lærerens arbejde med eleven får indblik i, hvilke skjulte evner og ubegrænsede muligheder mennesket har, hvordan man aktiverer dem og integrerer dem i sit liv.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 22-04-2008

Sprog: Dansk - indtalt af Lars Muhl

Indbinding: CD-mp3, folieret - booklet på 12 sider

Antal numre: total tid 4:50:34

ISBN: 978-87-991820-4-6