Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Pyramidegåder & Tempelmysterier

319,20 kr.

af Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang

For egypterne var Gud både immanent og transcendent. Gud var i det enkelte menneske og udenfor. Det er det samme, der beskrives i åndsvidenskabens lære i dag. "Gud er alt, og Gud er i alt", lyder det esoteriske budskab - ligesom i det gamle Egypten. Det fysiske var det guddommeliges ydre manifestation. Med denne bog åbnes der op for en helt ny forståelse af de egyptiske mysterier, deres symboler og ritualer.


Mange oplysninger indikerer, at Atlantis-teorien er andet og mere end en myte, og åndsvidenskabelige kilder kan føje mange overbevisende detaljer til hypotesen. Når forskere fortæller om pyramiderne, får man det indtryk, at de gældende teorier hviler på et solidt, historisk fundament, men teorierne er blot hypoteser. Man ved reelt ikke, hvem der byggede pyramiderne, hvornår, hvordan og hvorfor? Men åndsvidenskaben giver alternative forklaringer.

De gamle egyptere ønskede at åndeliggøre Jorden ved at “bringe” himlen ned på Jorden. Egypten skulle være en nøjagtig kopi af det kosmiske eller guddommelige forbillede, og denne tanke er muligvis nøglen til at finde pyramidernes rigtige alder. Pyramidens enkelte elementer og pyramiden i sin helhed rummer dyb symbolik. Studiet af de mange geometriske symboler, den rummer, vil afsløre, at når der tales om pyramidesymbolik, tales der om åndelige forhold og principper - om en åndelig opbygning af bevidstheden.

I tusinder af år blev der udført mystiske indvielsesceremonier mellem Sfinksens poter. Neofyttens pilgrimsrejse fortsatte i et underjordisk tempel, som fører ind til et skjult gangsystem, der igen fører til de store pyramider, hvor resten af indvielsen fandt sted i pyramidens forskellige kamre. De hemmelige indvielser studeres på grundlag af de gamle egypteres egne beskrivelser i de såkaldte Pyramidetekster. Unas-pyramiden fortæller i symbolske og klare detaljer om et indvielsesritual, som egypterne kaldte Heb Sed-ceremonien. Egyptens mysterier var dybt hemmelige, men åndsvidenskabens forskere har løftet sløret og givet informationer om indvielsesritualernes midler og mål. En lukket grav er til fysisk døde mennesker. Den åbne grav er til levende mennesker, som i indvielsesprocessen får en ud-af-kroppen-oplevelse. De oplever døden og livet i den usynlige verden, men til sidst vender de tilbage til det fysiske legeme.

Det endelige mål for mennesket på den indre rejse er forening med det usynlige men virkelige guddommelige ophav. Der er således ikke tale om en gud uden for mennesket, for det kan kun møde gud i sit indre – i sit eget guddommelige ophav.


INDHOLD:

 • Introduktion
 • Egypten - Et atlantisk væksthus
 • Tro og viden om de store pyramider
 • Himlen på jorden
 • Pyramidesymbolik
 • Sfinksens gåde
 • Faraoners pyramideindvielser
 • Neofytters pyramideindvielser
 • Den åbne gravs mysterier
 • Egyptens dramatiske indvielsesprøver
 • Indvielsestemplet
 • Tempelindvielse
 • Lyset og budbringere
 • Corpus Hermeticus


ANMELDELSER:

John Alstrup (Frimurer):

"Denne bog er en øjenåbner for den åndeligt søgende. Den giver en god forståelse af det vigtige symbolsprog. Vi føres igennem de fire elementer og får indblik i fortidens pyramidesymbolik, som samtidig kan omsættes til nutiden ved, at vi får indsigt og viden, der er vejen til forståelse af vort eget indre. Derved kan vi blive i stand til at forene det åndelige med det materielle, himmelen og Jorden, og selv være med til at bevare denne planet i fred, harmoni og kærlighed - fordi der er en mening med livet, og vi alle kan gøre en forskel. Bogen er som at modtage en arv og åbne en skatkiste, hvor åndsvidenskaben åbenbares og forklares på en letfattelig måde."


Steen Landsy (Redaktør af Nyt Aspekt (Magasin for sind-krop-ånd):

"Alt har et ydre - alt har et indre! Her møder Vi den indre betydning af Egyptens ydre bygninger. Vi ser sammenhængen mellem guderne - præsterne - folket. Pyramiderne og templerne fremstår i lyset af personlig udvikling, indvielse og forbindelse til en åndelig verden. Bogen er en guldgrube af idéer og viden, i det den kobler det tilsyneladende og det dybere spirituelle og åbenbarer en høj bevidsthed hos en gammel civilisation."


Elfinn Moen (Frimurer, Druide, Norge):

"Speciell, tankevekkende, utfordrende. Thora Lund Mollerup og Erik Ansvang tar os inn i en spennende esoterisk reise i en ny forståelse av Egyptens Mysterier på en meget seriøs måte. Her blir en utfordret av riktigheten av de tradisjonelle teorier."

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 12.10.2007

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet, læsebånd, farve 170 x 240 mm

Sidetal: 344

ISBN: 978-87-991820-1-5