Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Min samtale med ChatGPT - De Bosniske Pyramider

159,20 kr.

af Dr. Sam Osmanagich

 FÅ SIGNEREDE BØGER TILBAGE! 

 HUSK at skrive *SIGNERING i kommentarfeltet, hvis du ønsker bogen signeret af forfatteren. 

Vi mennesker har ubegrænsede potentialer. Desværre bruger vi kun en lille brøkdel af dem. I stedet for at udvikle vores intellektuelle og åndelige evner er vi afhængige af teknologi – på det seneste af Kunstig Intelligens (AI).

I november 2022 blev ChatGPT frigivet af virksomheden OpenAI. Det er en AI-chatbot, der bruger naturlig sprogbehandling til at skabe samtaler i menneskelig stil.

Da dens information hovedsageligt er baseret på Wikipedia og lignende ikke-videnskabelige sider, der er fuldt kontrollerede, så begyndte den bosniske pyramide-forsker Dr. Sam Osmanagich i sommeren 2023 at kommunikere med denne tidlige version af computerintelligens i emnet "de bosniske pyramider". 

Denne bog viser hans samtale med ChatGPT, hvor han forsøger at indvie den i viden, den ikke finder på de kontrollerede Wikipedia-sider til gavn for andre, der måtte spørge ChatGPT efterfølgende om de bosniske pyramider. 

......................

De bosniske pyramider er en fascinerende sammenfletning af forskellige elementer – arkæologi, videnskab, energi, spiritualitet og helbredelse. Denne unikke blanding har skabt et multidimensionelt rum, der resonerer med mennesker fra forskellige livssfærer. Fra de videnskabelige undersøgelser af gamle strukturer til udforskningen af energifænomener udfordrer de bosniske pyramider konventionelle narrativer og åbner døre for nye muligheder.

Projektets mission omfatter altså ikke kun udforskningen af historiske sandheder, men stræber også efter holistisk velvære og åndelige forbindelser. Parken omkring Ravne-tunnellerne er blevet en pulserende kulturel oase i regionen med gratis koncerter for lokalsamfundet, meditation og yoga, bogpromoveringer og foredrag, folklore- og tangofestivaler, sportsbegivenheder, et sted for åndelig fred og ro.

http://semirosmanagic.com/ 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL1Ww_1pfGCkpUXnS284U6TlcS5BtqPjjP 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

ForlagLemuel Books
Udgivelsesdato: 16. marts 2024
SprogDansk
IndbindingSoftback, flap 148 x 210 mm, farver
Sidetal100

ISBN: 978-87-92500-88-5