Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Meditation

135,20 kr.

Denne CD (mp3) indeholder alle øvelser og meditationer fra de to bøger MØD DIN SKYTSENGEL og ENGLENES HEMMELIGHEDER.

Den er indlæst af skuespiller Hanne Stensgaard. Musikken under meditationerne er spillet af David Bailey. (Total tid 2:53:34 - mp3)


Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng:

"Ind i mellem måtte vi kigge i bogen, når vi glemte, hvad næste trin i meditationerne var. Men på den måde træder man ud af meditationen og får ikke den sammenhængende glæde af fordybelse og oplevelse, som det kan give. Derfor har vi fået indlæst og udgivet en CD. Det kan være en fordel at lave meditationerne sammen med andre. Det er ofte vanskeligt at finde tid og inspiration til at sætte sig ned i længere tid for at udforske sig selv gennem meditation.

Derfor er det godt at være to eller flere, som støtter hinanden. Sandsynligvis oplever du din meditation på en anden måde end din ven. Vær opmærksom på din måde. Udforsk. Og vigtigst af alt: Vær tålmodig med dig selv. Vi kan genkende hinandens temaer, men ingen har det samme med i bagagen. Vi tackler modgang, traumer, glæder og opture på forskellig vis. 

Hvad du end oplever: Vær i det. Hav tillid til, at det, du oplever, er rigtigt for dig, uanset hvad andre oplever. Det kan måske være lidt vanskeligt, hvis du intet oplever, mens den, du er sammen med, mærker en masse. Det spiller ingen rolle. Du er ikke ringere af den grund. Vi er ikke ens. Og det er godt."

(De indlæste meditationer på CD-en kan variere lidt i ordlyd fra bogens tekst, men hovedbudskabet er det samme). 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 22-04-2013

Sprog: Dansk 

Indbinding: CD-mp3, folieret

Antal numre: total tid 2:53:34

ISBN: 978-87-92500-31-1