Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Maximilian Kolbe

159,20 kr.

af Bente Wolfe

Som en steppebrand spredes en nyhed i august 1941 ud over alle koncentrationslejre i Nazi-Tyskland og i de tysk-besatte områder: I en af de mest berygtede dødslejre, Auschwitz, i det sydlige Polen, har en polsk franciskanerpræst frivilligt givet sit liv for at redde en ukendt medfange. Hans heroiske død og store kærlighedsgerning tænder en eksplosion af lys og kærlighed inde i mørket, der giver tusinder af fanger i koncentrationslejrene mod og håb om, at de ubærlige, umenneskelige lidelser en dag vil ende og kærligheden sejre. 

Denne bog skildrer fader Maximilian Maria Kolbes liv og mission fra barndommen til døden som 47-årig i koncentrationslejren Auschwitz. Foruden et indledende afsnit om Polens historie med hovedvægt på det åndelige aspekt, giver bogen et indblik i et helt enestående liv i kærlighed og selvforglemmende tjeneste med forfatterens bud på Maximilian Kolbes budskab til vor tid.ANMELDELSER

Birgit Toft (ledelseskonsulent og forfatter, ph.d.):
"Bente Wolf har begået en lille perle af en bog om en mand, Maximilian Kolbe, som på mange måder ikke var af vor verden, men som alligevel gennem sit virke viste, at verden kan forvandles til et bedre sted at være gennem strømmende og medfølende kærlighed. Netop hengivelsen til Maria som den altfavnende barmhjertige sjæl er et vigtigt aspekt i forståelsen af balancen mellem det maskuline og det feminine, som verden har så stort behov for."

Asger Lorentsen (forfatter og cand.mag):
"I strømmen af bøger med temaer om at finde lykke, at finde sig selv og at manifestere sine egne ønsker – er det befriende at læse Bente Wolfs bog om en næsten nutidig mystiker, der bygger sit liv på arven fra Frans af Assisi og Jesus om næsten det modsatte: Spiritualitet virkeliggøres ved at glemme sig selv og give sit liv for andre. Da denne mystiker Maximilian Kolbe samtidig kunne virkeliggøre en balance mellem et rigt indre liv og en vældig aktivitet i det ydre, kan han bedre end sin mere kendte ordensbroder fra samme periode, Padre Pio, være et eksempel for andre i en tid, hvor vi er ved at formulere nye spirituelle idealer i retning af, at himlen skal manifesteres på jorden. Medens Padre Pio allerede er kendt i Skandinavien pga. sine utallige mirakuløse helbredelser, er det først nu med Bente Wolfs bog, at Maximilian Kolbe får mulighed for at blive kendt på det danske sprog."


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 24.05.10

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 140 x 215 mm

Sidetal: 144

ISBN: 978-87-92500-11-3