Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Lysets Lov

239,20 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på forlaget GILALAI)

(En revideret og udvidet udgave af bogen "Det Aramæiske Mysterium")

I en tid, hvor den herskende moral bliver mere og mere kynisk, hvor danske kirker må lukkes, samtidig med at flere og flere åndeligt tørstende kulturkristne søger til fremmede religioner for at lære yoga, tantra og mindfulness, overses helt den etiske og esoteriske visdom i Ny Testamente. Dette forsøger Lars Muhl nu med Lysets Lov at råde bod på.

Siden 1988 har Lars Muhl studeret det aramæiske sprog, som Jesus og hans samtid talte, og i dette sprog fundet en bagvedliggende psykologi, som åbner op til en helt ny og dybere forståelse af Jesu budskab og virke. Ny Testamente indeholder, ifølge Muhl alt det, hjertet tørster efter og som vor tids mennesker har brug for. Det er udelukkende et spørgsmål om at have nøglen til hvordan man finder ind til disse indsigter i det Ny Testamente. Indsigterne er ikke et opgør med Ny Testamente, men en stadfæstelse af dets betydning som et af vor tids vigtigste åndelige skrifter.

”Verden har ikke brug for flere succesfulde mennesker, verden har desperat brug for flere fredsmagere, healere, genopbyggere, historiefortællere og elskere af enhver slags,” siger Dalai Lama.

Netop disse kvaliteter er indeholdt i Jesu aramæiske psykologi. Og netop Jesu ord om at vi alle er guddommelige væsener, og opfordring til at følge hans eksempel, er omdrejningspunkt i denne bog, der er den første indføring i psykologien bag det ara-mæiske sprog på dansk nogensinde.

Bibliotekernes beskrivelse: LYSETS LOV er ikke blot en ny-fortolkning af Ny Testamente, men også et etisk humanistisk og politisk manifest, hvor åndsvidenskab og kvantefysik mødes.
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Gilalai

Udgivelsesdato: 2013

Sprog: Dansk

Indbinding: Hardback121 x 174 mm

Sidetal: 288

ISBN: 9788799235674