Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Livet i din hånd

159,20 kr.

af Anders Veetman Kalsmose 

Interessen for håndlæsning er stadigt stigende. Det giver behov for flere oplysninger ikke blot om de traditionelle teorier, men også de praktiske erfaringer, man som håndlæser opnår i dag. 

Håndbogen kombinerer således tidligere tiders empiriske viden, som endnu i dag har sin gyldighed samt de erfaringer, jeg har opnået gennem mange års beskæftigelse med emnet. Håndbogen tager hovedsageligt sigte på, at læsere uden baggrund kan opnå en viden om kunsten at læse i hænder. 

Tolkningen af hænderne bør tjene som redskab til forståelse af menneskets indre natur for at fremme harmonien i det enkelte menneske gennem større og større forståelse. Teorien om, at menneskets indre univers er et billede af det ydre univers, giver den sokratiske tolkning af ’kend dig selv’. Disse ord stod over indgangen til templet i Delfi, og det har min bog mange eksempler på. 

Bogen supplerer også med helt nyt stof om, hvordan hændernes linjer og mønstre skal tolkes. På den måde kan ikke kun nybegynderen, men også den kyndige håndlæser, få meget ud af de kommende siders læsning. Nyt er:

  • Hvordan chakraer ses i hænderne og dermed bestemte energimønstre.
  • Hvordan mor og far ses i hænderne, og om der er direkte eller indirekte bindinger.
  • Hvordan seksualiteten ses i hænderne, og hvordan den kommer til udtryk i livet.
  • Hvordan karrieren ses i hånden.
  • Hvordan personlige udviklingsmuligheder også er aflejret i hånden.       

Menneskets sociale og psykologiske virkelighed har ændret sig og ændrer sig hele tiden. Derfor er det ældre stof gentolket, så det passer med det moderne menneskes virkelighed. 

Et eksempel: I gamle dage stod livslinjen for livslængde, mens den nu om stunder mere står for livskvalitet.

* I Biblen er håndlæsning omtalt i Det Gamle Testamente blandt andet i Ordsprogenes Bog, kapitel 3,16: En række af dage er i dens højre hånd, i dens venstre rigdom og ære” 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 6.11.2011, NY 2. udgave 15.02.2018

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 140 x 215 mm

Sidetal: 122

ISBN: 978-87-92500-18-2