Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Kybalion

199,20 kr.

af "De Tre Indviede"

Et studie om DEN HERMETISKE FILOSOFI fra det gamle Egypten og Grækenland.

Et af de ældste og bedst hemmeligholdte visdomssystemer, som vores kultur kender navnet på, stammer fra den store indviede, Hermes Trismegistos, der levede og underviste i Egypten for flere tidsaldre siden. Ligeledes skal han ifølge traditionen være grundlægger af den esoteriske visdom, som han videregav til studerende fra hele verden.

Læren måtte kun videregives mundtligt til mennesker, der ville være i stand til at forstå den.  Op gennem tiderne har der altid været nogle få, der kendte og bevarede den hermetiske visdom og videregav den til de få, der var egnede til at modtage den.

I vores tid har forståelse og indsigt udviklet sig til et niveau, hvor tiden er inde til at åbenbare noget af den hemmelige lære. Det har givet tre unavngivne mennesker, der kalder sig “Tre Indviede” impuls til at skrive og udgive denne bog med titlen KYBALION. De tre forfattere fortæller om sig selv, at de er studerende af den kybeliske lærdom, og at de, skønt de har opnået titlen “indviet”, dog stadig er ydmyge disciple ved mesteren Hermes’ fødder. Deres formål med bogen er at give en elementær indføring i den hermetiske visdom, og det gør de først og fremmest ved at præsentere de såkaldte syv hermetiske principper, der er grundpiller i den hermetiske filosofi.

De syv principper er:

  • Princippet om mentalisme
  • Om korrespondens
  • Om vibration
  • Om polaritet
  • Om rytme
  • Om årsag og virkning
  • Om de to køn

Disse syv principper bliver beskrevet og forklaret detaljeret i denne bog.

* * * * *

John Michael Greer (forfatter til "The New Encyclopedia of the Occult"):

"Måske det mest betydningsfulde værk, der er udkommet på den amerikanske okkulte bogscene i det 20.århundrede."


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 18.04.2009

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 145 x 205 mm

Sidetal: 160

ISBN: 978-87-92500-02-1