Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Hændernes Univers

239,20 kr.

af Dodo Lindemann

ET BIDRAG TIL PRAKTISK HÅNDLÆSNING

Vi er unikke. Vi er født forskellige med ulige forudsætninger. Vi har levet forskellige liv og er blevet udfordret på hver vores måde. Alt dette afspejles i hænderne. Der findes ikke to identiske sæt hænder.

Denne bog er en indføring og kan læses af alle med eller uden forkundskaber. Bogen giver nogle praktiske anvisninger på, hvad man kan se i hænderne og hvor man kan se det. Der fortælles om linjer, bjerge og tegn i et billedrigt sprog, som understøtter den magiske og underfundige fortælling om hændernes univers.

Bogen er rigt illustreret med over 100 tegninger.


Fra forordet (af Dodo Lindemann):

”Det, der læses i hænderne, er håndgribeligt, det er til at få øje på. Men dybt inde bag det hele, tror jeg, vi har noget universelt, noget der gælder for os alle, som vi ikke kan se og ikke har ord for. At kunne skelne mellem det unikke og det universelle er væsentligt. Håndlæsning drejer sig om det unikke. Jeg ser hænderne med deres udtryk, tegn og linjer som mediet, materialet eller materien, hvori det ubegribelige manifesterer sig og bliver begribeligt.

Når hænderne bliver lagt frem, kan man som håndlæser uddrage en hel del om det menneske, det drejer sig om. Der tegner sig et billede, og en historie bliver til. En historie, der giver mening. Det er det en håndlæsning handler om for mig. Jeg mener, at vi gennem en tydning af tegn og linjer i hænderne kan komme med et kvalificeret bud på, hvilken person vi er.”


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 08.12.2018

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 155 x 230 mm

Sidetal: 198

ISBN: 978-87-92500-90-8