Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Guds-Formlen

199,20 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på forlaget GILALAI)

Et brev til tiden og enhver, der søger en højere mening med tilværelsen.

Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier, forsøgt formidlet så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død eller blot taget på ferie?

Hvad eller hvem er Gud?

Ifølge bogen er der tale om en bag alt liggende, overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed – øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!

Bogen er indbundet og har et format på 14 x 9,5 cm, så den er til at have i tasken eller i lommen.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Sacred Seed

Udgivelsesdato: 2023

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet  9, 5x 14,5 cm

Sidetal: 216

ISBN: 9788797052839