Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Frimureriets Arbejdstavler

240,00 kr.

af Julian Rees

MYSTERIE KLASSIKERE 10

ARBEJDSTAVLERNE er vigtige dele af frimureriets tre første grader og hjælper frimureren i hans søgen efter at tyde og tolke disse symboler og allegorier.

Der findes ingen udgivelser, som i tilstrækkeligt omfang forklarer arbejdstavlerne, deres brug eller betydningen af deres symboler. Denne bog af Julian Rees er med til at dække denne mangel.

De første tre kapitler tilbyder en detaljeret metode til at forstå og afdække betydningen af de første tre grader i frimureriet baseret på det, der praktiseres og foreskrives inden for disse grader af Instruktionslogerne. Der benyttes elementer fra de fleste arbejdstavler, som praktiseres af loger overalt i England.

Det fjerde kapitel giver en kort historisk oversigt over udviklingen af arbejdstavler i England med visse fascinerende illustrationer fra gamle og for længst glemte arbejdstavler.

I det femte kapitel omtaler forfatteren mange arbejdstavler og logetæpper fra andre lande samt fra andre frimureriske jurisdiktioner, hvormed kunstformen føres helt frem til det 21. århundrede.

Denne bog er rigt illustreret og dekoreret med arbejdstavler, der aldrig tidligere er set uden for diverse museer.


Julian Rees var i en årrække en del af Precepting Committee (ansvarlig for opretholdelse af skik og tradition) of the Emulation Lodge of Improvement i London. Han har løbende bidraget med materiale til kvartalsbladet Freemasonry Today siden etableringen heraf i 1997. I 2003 tilsluttede han sig udgivelses-teamet som stedfortrædende redaktør. Julian Rees er én af grundlæggerne af Cornerstone Society, og i den egenskab har han holdt mange indlæg i loger i England og i udlandet. Rees fik tildelt ordenen Order Maconnique de Lafayette af Institut Maconnique de France. I dag er han medlem af International Order of Freemasonry Le Droit Humain i England. Han er forfatter til: Making Light – A Handbook for Freemasons, The Stairway of Freemasonry, Ornaments Furniture and Jewels og So You Want To Be A Freemason?


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 22. september 2017

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap, farve 170 x 240 mm

Sidetal: 172

ISBN: 978-87-92500-73-1