Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Erindringer om H.P. Blavatsky & Den Hemmelige Lære

239,20 kr.

Selvom Helena Petrovna Blavatsky var en af de mest bemærkelsesværdige kvinder i det 19. århundrede, er hun praktisk talt ukendt i den brede befolkning. Men det er faktisk hendes fortjeneste, at vi i dag - næsten 150 senere - i daglig tale bruger ord som karma, dharma, aura, chakraer, meditation, kanaliseringerastrallegeme osv. 

For alle, der er interesseret i spirituel udvikling, filosofi og den okkulte tradition, er denne bog en fascinerende og dybt personlig beretning om den mest indflydelsesrige kvinde i det 19. århundredes okkulte verden. Bogen udkom i 1893 og indeholder grevinde Constance Wachtmeisters erindringer om H.P. Blavatsky og hendes arbejde med Den Hemmelige Lære, et af de mest kontroversielle værker inden for åndsvidenskab. Wachtmeister beskriver Blavatskys intense engagement og utrættelige indsats for at sprede teosofiske, filosofiske idéer til verden og giver et unikt indblik i hendes personlige liv, hendes udfordringer og triumfer.

Derudover indeholder denne bog en samling personlige beretninger om Blavatsky skrevet af familie, venner og bekendte, samt en række artikler fra forskellige aviser og magasiner, der skrev om Blavatsky, mens hun levede.

I forhold til den originale udgave fra 1893 er der i denne danske udgivelse tilføjet et særligt appendiks, som beskriver de syv forskellige metoder, H.P. Blavatsky gjorde brug af i sin litterære produktion:

  • Beskrivende litteratur
  • Forfatterskab efter instruks
  • Forfatterskab gennem diktat
  • Forfatterskab gennem styret clairvoyance
  • Forfatterskab gennem psykometri
  • Forfatterskab gennem nedfældning
  • Forfatterskab ved hjælp af en proces, der svarer til tulku
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

LYT TIL PODCASTEN "Den yderste grænse" (episode 12:1) om H.P. Blavatsky med vært Bjørn Harvig og gæst Kirsten Puggaard  HER> 

.......

BOGINFO

Forlag: Lemuel Books

Udgivelsesdato: 8. maj 2023

Sprog: Dansk

Indbinding: Paperback, flap 148x210 mm

Sidetal: 192

ISBN: 978-87-92500--81-6