Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Det Knuste Hjertes Visdom

239,20 kr.

af Lars Muhl (*udgivet på forlaget GILALAI)

Yeshua & Mariams Evangelium

Det Knuste Hjertes Visdom indeholder essensen af den hemmelige lære, som Yeshua (Jesus) Nazaræeren og Mariam (Maria) Magdalene underviste i for totusinde år siden. Gennem tiden er denne lære med jævne mellemrum blevet åbenbaret i brudstykker og i spredte glimt, men med denne bog er der hermed skabt en syntese af den smukke visdom om det hele menneske. 

Bogen er et resultet af Lars Muhls mangeårige spirituelle studier og erfaringer, en tidløs visdom som taler til det multidimensionelle i ethvert menneske. I en tid, hvor vi som mennesker bliver prøvet på mere end én måde, er det Lars’ erfaring, at det er gennem den smerte, som de fleste af os oplever, og ved at forstå smertens dybere betydning, at vi i virkeligheden bliver givet en enestående mulighed for gennembrud på det spirituelle plan. Som Lars siger: 'Vi er alle potentielle healere, og hvis der er noget, verden har brug for lige nu, er det netop healere.'

I 2017-udgave er der kommet et NYT kapitel: 'Til dig, der ønsker at følge Yeshuas og Mariams eksempel'. Kapitlet 'Drengen og Englen' er til gengæld slettet. 

Derudover er numerologisystemet blevet udvidet med flere forklarende tekster. Endvidere er mestertallene 11, 22 og 33 inkluderet.

Generelt er bogen blevet korrigeret enkelte steder, hvor indsigterne er blevet udvidede.

Bogen er indbundet i imiteret læder og har nu et format, så man kan have den i lommen.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Gilalai

Udgivelsesdato: 2017

Sprog: Dansk

Indbinding: Indbundet i imiteret læder

Sidetal: 230

ISBN: 9878799736690