Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Den Lange Vej Tilbage - En mystisk rejse i Kabbala

240,00 kr.

af Maria Skipdal & Bjarne W. Augustenborg

Kabbala fortæller en historie om universets og menneskets gradvise udvikling mod fuldkommengørelse. Den viser os, hvordan den allerøverste verden spejler sig i det allernederste, og den beretter om de principper, der hersker i Livets og Kundskabens Træ – om tal og om bogstaver – og om, hvordan menneskets indre liv, der spejler sig i det ydre, er uløseligt forbundet med de kræfter, der altid har været, altid vil være og lige nu er i færd med at skabe og skabe alting om. Og så handler den også om, hvordan vi ved at tage del i kabbalaens energi og anvende dens teknikker, kan øge vort talent for at virke med i alt ved at virke i os selv.

I næsten to tusinde år har de hebraiske bogstaver været betragtet som hellige og magiske. I Denne bog gennemgås hvert af de hebraiske bogstaver og deres betydning på en måde, som kabbalister altid har kendt til – alfabetets bogstaver er ikke kun døde tegn på noget, der var engang – men levende og aktive symboler, der hele tiden skriver vores historie og åbenbarer sig i vores indre og ydre virkelighed.

Skrifternes dybere mening, som for kabbalisten er den egentlige og virkelige, kender de fleste formentlig ikke meget til. Men den findes stadig og bevæger sig i og mellem linjerne på en hemmelighedsfuld måde, som den altid har gjort det. Den dølger sig i den hebraiske tekst, som har sine rødder i det hellige tempelsprog – der blev omformet af Moses – og i hvilket, hver eneste konsonant og vokallyd har en universel betydning, der både svarer til bogstavets akustiske værdi og til den sjælelige tilstand hos den, som udtaler den. 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Bog info

Forlag: Forlaget Broberghus

Udgivelsesdato: ukendt

Sprog: Dansk

Indbinding: Softback, flap 170 x 240 mm

Sidetal: 288

ISBN: 978-87-991016-8-9