Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Ansigt til Ansigt

159,20 kr.

af Ole Skjerbæk Madsen

ANSIGT TIL ANSIGT er ikke en traditionel lærebog; det er snarere refleksioner over erfaringer. Bogen kommer ind på den fremmedhed, vi ofte føler, over for os selv og over for tilværelsen – en fremmedhed, som har at gøre med, at vi ikke kender Gud og ikke kender os selv. Det var den fremmedhed, Mesteren brød, så at vi igen blev hjemme i tilværelsen.

Bogen peger på en forvandlingens vej, hvor den tjenende kærlighed motiverer det åndelige liv og er det åndelige livs kraft og norm.

I korte artikler fører Ole Skjerbæk Madsen læseren ind i den indre mening bag læresætninger og praksis. Undervejs bliver læseren konfronteret med såkaldte inspirationer:

"Ved inspirationer forstår jeg min formidling af, hvad jeg oplever som Jesu eller Helligåndens budskaber. I kristen tradition har man kaldt den slags tekster for profeti; i andre traditioner taler man om kanalisering, men da budskaber aldrig formidles uden gennem en person og i dette tilfælde altså mig, har jeg valgt at kalde det inspirationer." (Ole Skjerbæk Madsen)

Ole Skjerbæk Madsen er præst i folkekirken og er levende optaget af den åndelighed, som udfolder sig uden for kirken. Han oplever, at holistisk og åndsvidenskabelig spiritualitet udfordrer kirken på en positiv måde – både når det gælder formidlingen af kristen livsforståelse og praksis, og når det gælder at se nye perspektiver og evt. genopdage glemt visdom. ANSIGT TIL ANSIGT er en genovervejelse af kristen åndelighed i mødet med åndeligheden, som trives uden for kirken.

Ole Skjerbæk Madsen:

"Kristendommen bliver ofte anskuet fra en ydre side, men jeg håber, at jeg med betragtningerne i denne bog kan tage læserne med ind på indersiden af kristendommen. Det er mit håb, at jeg med denne bog må kunne dele af den indsigt og de erfaringer, jeg har gjort i mødet med Gud i Jesus, den levende Kristus – som jeg kender ham fra evangelierne og apostlenes vidnesbyrd, fra gudstjenesten og fra menighedens fællesskab og i stilheden med ham under bøn."


* * * * *

ANMELDELSER:

"ANSIGT TIL ANSIGT er et fuldgyldigt udtryk for karismatisk kristendomsforståelse. Der er tale om en gnostisk inspireret, karismatisk tilgang til kristendommen. Formålet med bogen er at give en hjælpende hånd til søgende mennesker med tilknytning til de alternative miljøer, der ønsker at forstå kristendommens egenart.”

Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Boginfo

Forlag
Lemuel Books
Udgivelsesdato
24-05-2010
Indbinding
140 x 215 mm
Sidetal
144
ISBN978-87-92500-09-0