Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Lilli Sørensen

Lilli Sørensen, f. 1963 i Østermarie på Bornholm. Hun bor i Vejle sammen med sin mand Michael Gøttrup og har to voksne døtre fra første ægteskab. Hun er cand.med. fra Syddansk Universitet 1989 og Speciallæge i Ortopædkirurgi.

Lilli skiftede retning i livet og fulgte sit kald. Gik fra en lang karriere som overlæge med speciale i skulderkirurgi og fra et akademisk miljø til at forandre sit liv og vende det hele på hovedet til en ny virkelighed dybt forankret i naturen, åndelighed og spiritualitet. 

I 2021 grundlagde hun Nature Coaching Institute ApS og satte fokus på at tage naturen med som et af sine værktøjer foruden coaching, rådgivning, kurser og workshops både rettet mod enkeltpersoner og virksomheder. Hun er Spirituel Mentor, hvor hun bruger sine intuitive evner og har åbnet for tilgang til åndelige og spirituelle samtaler. 

Humancare – medmenneskelig omsorg – er hendes buzzword. Da hun arbejdede som overlæge var det Transform Healthcare to Humancare. Og fordi Humancare altid har været en rød tråd i hendes arbejde, er ordet fulgt med som en grundsten i firmaet.

For Lilli er det et must at have fokus på kærlighed fra Hjertets Univers, fokus på bevidsthed, fokus på at stræbe efter at være så oplyst som muligt for at kunne sprede det til omverdenen, fokus på at være den bedste udgave af sig selv og at integrere sin sjæls visdom. At livet ikke arbejder mod os, men for os som mennesker også i udfordrende tider.

Over en periode på to og et halvt år har hun hver dag nedskrevet et brev, der kom kanaliseret til hende. Hun kalder det selv Breve fra Jesus. Disse breve har åbnet yderligere op for hendes hjerte og har medført en dyb transformation af hendes liv. I særdeleshed har processen healet hendes opvækst i et missionsk, kristent miljø og har bidraget til at sætte hende fri som et troende og spirituelt menneske uden religiøs tilknytning. Hvad der i starten var en helt privat proces, deler hun nu ud af til læseren. 

Lilli elsker at formidle. Tidligere var det i form af fagspecifikke emner, undervisning i Forbedringsledelse og i Forbedringsworkshops, Klar Tale kommunikation og eksistentielle samtaler i sit virke som læge.

Nu har hun holdt foredragene Livets Fodspor – om at skifte retning i livet og følge sit kald samt Breve fra Jesus på Kunst- og Filosoficenter Solvognen i Odense. Som hun siger: ”Det var som at komme hjem og formidle fra hjertet.”

Du kan læse mere om Lilli Sørensen på www.naturecoachinginstitute.com, Instagram, LinkedIn & Facebook.

Udgivet på LEMUEL BOOKS: