Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Kabbala

(Grundskole - 4 moduler)

At værdsætte livets øjeblikke

Kabbalah handler om at modtage et budskab og give det videre. Når noget eller nogen åbenbarer sig for os, har det ofte den eftervirkning at vække inspiration, forundring og glæde. Måske frigiver budskabet ligefrem en vilje til at være smuk og modig. 

Vi tager på en rejse hen over de forskellige traditioner i Kabbalah og slutter vores rejse i den hermetisk Kabbalah, hvor vi forbliver under forløbet. 

Vi vil i løbet af fire moduler (hver over 3 onsdage fra kl.19-22) undersøge en række af de mange mysterier, som har været med til at inspirere verden i flere århundreder.

Der vil blive brugt visualiseringsøvelser til at skabe et indblik i dagens tema, således vi kan få glæde af vort indre og ydre liv i Kabbalah’en mystiske virke.

UNDERVISER:

B. Kim Pedersen startede astrologi-skolen 'Attitude astrologi', en syntese mellem flere retninger (åndensvidenskab, kabbalah, tarot, numerologi, antroposofi, teosofi og ankologi). Sammen med Bjarne Augustenborg startede han den hermetiske Kabbala-skole 'Qibel'. 

 Hvert modul er 9 timers undervisning (inklusiv pauser) fordelt på 3 onsdage fra kl.19-22. 

MODUL 1 - DELTAGERPRIS:  1500 DKK

(datoer for efterår 2024 kommer snart)

MODUL 2 - DELTAGERPRIS:  1500 DKK

(datoer for efterår 2024 kommer snart)

MODUL 3 - DELTAGERPRIS:  1500 DKK

(datoer for efterår 2024 kommer snart)

MODUL 4 - DELTAGERPRIS:  1500 DKK

(datoer for efterår  2024 kommer snart)

 1. MODUL: 3 onsdage kl.19-22   (datoer for forår 2024 kommer)

Vi begynder med det grundlæggende - træet, som er med til at skabe Kabbala’ens skelet. Hvilke livsområder er med til at forme Livets Træ? Hvilken betydning har dets søjler og triangler? Hvilke vitale kræfter kan vi finde i træets tre sjælsaspekter og fire verdener?

Vi gennemgår de elleve sephirot (10+1) og sætter dem i forhold til kroppen og sætter kroppen i forhold til sjælen og personligheden.

KØB HER>2. MODUL: 3 onsdage kl.19-22   (datoer for forår 2024 kommer)

Vi arbejder med trianglen, som omhandler vores tanker og følelser. Hvad sker der med os, når vi kommer i kontakt med vores indre medfølelse og oplever besjæling? Hvordan håndterer vi situationer, hvor vi stilles overfor magt og kontrol? Handler vi instinktivt eller intuitivt? Er vi i stand til at genkende skønheden i hverdagens blændværk? Vi kommer til at se på de træer, der er tilknyttet følelserne og tankerne og stierne, som forbinder dem. 

Hvordan forbereder de til et større liv i det evige liv, og hvor vigtige er de i den sammenhæng?

KØB HER>
3. MODUL: 3 onsdage kl.19-22  (datoer for forår 2024 kommer)

Denne gang vil vi undersøge styrkens og godhedens mysterium, når vi tager fat i endnu en magisk triangel i Livets Træ. Hvordan overgiver vi den personlige vilje til den ophøjede? Hvordan skaber vi balance mellem vores gavmilde og vores usentimentale natur? Er det muligt at finde velvære, når man synes at stå alene i et tomrum?

Vi skal på opdagelse i sjælens univers og dets mange aspekter samt stierne, som forbinder dem. Vi vil kigge på, hvordan sjælen bruger inkarnationerne til sin udvikling. Vi kommer til at anvende særlige Kabbalah-meditationer i vores rejse gennem flere liv. 

KØB HER>4. MODUL: 3 onsdage kl.19-22   (datoer for forår 2024 kommer)

Fjerde modul handler om den øverste triangel i Livets Træ, hvor vores dybeste vilje genkender sine kræfter. Vi lærer om antahkarana’en, som indvier os i vores kreativitet og skelneevne. Hvordan lærer vi at modtage, så vi kan forstå vores blokeringer? Hvordan omfavner vi vores nærhed og gør den til vores ven, så vi kan skabe forståelse mellem hændelser og måske ligefrem høste visdom? Er det overhovedet muligt at være i os selv?

Vi vil udforske hvordan Ånden har ventet på, at vi skal blive klar til dens eksistens. Hvordan forbinder den sig med det indre liv i vort højere selv?

KØB HER>