Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Geoffrey Hodson

Geoffrey Hodson (12. marts 1886 - 23. januar 1983) var en okkultist , teosof , mystiker , liberal katolsk præst, filosof og esoteriker.

Ifølge Hodson begyndte hans okkulte oplevelser, da han var omkring fem eller seks år gammel. Han havde drømmeoplevelser i den halvt vågne tilstand, og dette syntes at være forbundet med Kundalini , livskraften og en af ​​de store kræfter, også kendt som "Slangebranden".

Han tjente i den britiske hær som officer og tankkommandant under den første verdenskrig. Derefter tilbragte han sit liv som antikrigsaktivist gennem sin lære og indsigt. 

Det var også lige efter første verdenskrig, at han mødte Mary De La Middleton, der sagde, at hendes egen mester, Master Rakoczy, havde instrueret hende til at vise ham, hvordan man skulle vække klarsyn, når det var nødvendigt, fokusere det på forskellige niveauer, projicere energier og helbrede andre.

Geoffrey Hodson turnerede med sin kone, Jane Carter, i Lancashire (UK) på sin motorcykel og sidevogn og gjorde detaljerede notater om de forskellige typer af alfer og naturånder. Dette kulminerede, da han var på ferie i Sheepscombe-dalen, hvor han og hans kone hævdede at have studeret engleriget, og at han modtog lære fra en deva-engel. Dette var begyndelsen på hans arbejde med engleriget. 

Hodson skrev over 50 bøger om spiritualitet, om psykiske kræfter, teosofi , spiritualisme, mystik , engle og naturånder, meditation og klarsyn. Han skrev også over to hundrede artikler og radioforedrag og rejste rundt i verden med forelæsninger for Theosofical Society, hvor han var et førende lys i over 70 år. Sit sidste foredrag holdt han den 4. maj 1982 på HPB Lodge i Auckland, 96 år gammel. 

Udgivet på LEMUEL BOOKS >