Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

DIT ENERGIUNIVERS

Du er mere, end du drømmer om...

TAG PÅ EN VILD OPDAGELSESREJSE

9 onsdage i januar, februar og marts 2024

Bliv ført ind i den teosofiske visdoms grundpiller, som har præget store dele af nutidens spiritualitet, og bliv inspireret til, hvordan det kan berige dit eget liv og din måde at være i verden på. 

Er du parat til at udforske gigantiske perspektiver og fascinerende emner, der vil udvide din opfattelse af, hvem du er, hvor du kommer fra, og hvor du er på vej hen, så har du her muligheden! Der er himmelhøjt, afgrundsdybt og hjertestort i det univers, som du inviteres til at træde ind i. Det er et sted, hvor tid bliver til evighed, hvor rum bliver til uendelighed, og hvor dit evige selv kommer i centrum lige her og nu!

Denne grundskole i teosofisk visdom er en rejse ind i det åndelige, psykologiske og fysiske univers, som du selv rummer og er en del af, og som kan blive nøgler til meningsfuldhed, glæde og livsinspiration. Emnerne kan åbne til en opdagelsesrejse, som bringer helt ny klarhed om livets dybere dimensioner. Gennem undervisningen og dens tilhørende øvelser, vil du kunne oplade dine åndelige batterier og styrke kontakten til alt det du er, og som du er en del af i livet.


INDSIGTER TIL DIT LIV

De 3 online-moduler hviler på de indsigter og den visdom, som er tilvejebragt gennem clairvoyante forskere og spirituelle lærere indenfor teosofiske og åndsvidenskabelige strømninger i de sidste 150 år.

Intet opfattes som dogmer eller autoritetstro opfattelser, men derimod som bidrag til at du kan få selvstændig forståelse for det holistiske livssyn, der har haft en enorm betydning i nyere tid. Du opfordres til at bruge din dømmekraft, og kun hvis de emnerne bekræftes af din intuition og sunde fornuft, bør de have vægt i dit liv.


(KLIK på de enkelte moduler og læs mere)HIMMELSTORT OG JORDNÆRT

Det er gigantiske perspektiver, som udrulles, og der er højt til loftet. Men det er også alt sammen helt praktisk og jordnært, og heri ligger der stor skønhed. Vi vil både tage os tid til det større kosmiske udsyn, og til det helt nære og vedkommende. Derfor har vi hen ad vejen praktiske øvelser, meditationer og dialog, og du får plancher og oversigter, der hjælper dig med overblik og detaljer.


KOM SOM DU ER

Kurset forudsætter udelukkende, at du er oprigtigt interesseret, og at du er eventyrlysten og interesseret i emnerne. Er du ny i det spirituelle, vil du kunne følge med, og er du mere erfaren, vil du kunne nå dybere med det, som udfolder sig. Sig ja til en eventyrlig rejse i dit energiunivers, og tilmeld dig som du er!


TRE MODULER MED HVER TRE TEMAER

Online-forløbet er delt op, så du kan købe de tre moduler ét for et, eller samlet. De tre temaer i hver af modulerne udgør en mindre helhed i sig selv, og alt præsenteres i en sammenhængende rækkefølge, så der vokser en forståelse frem, der både giver bredt udsyn og detaljeret indsigt. Til hvert af temaerne vil der være illustrationer og oversigter, som du får i form af smukke og illustrative PDF-filer, der også har litteraturhenvisninger og kildemateriale til videre studier og inspiration.


AFTENER MED TID TIL UDSYN

Hvert modul afholdes på aftener fra klokken 18 til 21, og med pauser undervejs. Det foregår på zoom eller Google Meet, og der vil altid være tid til dialog og spørgsmål på aftenens sidste del.


MULIGHED FOR INDIVIDUEL SAMTALE

Hvis der opstår behov for en individuel samtale med Søren omkring noget af det, som emnerne berører, har du mulighed for at aftale en halv times Zoom med ham, kun for 300,- kr. I så fald aftales det med ham under kurset ved at maile ham på sorenhauge@gmail.com Dette tilbud gælder kun for deltagere på DIT ENERGIUNIVERS.


DET FÅR DU

På hvert af de tre moduler får du denne eksklusive pakke med masser af inspiration, viden og formidling af høj klasse af Søren Hauge:

  • Onlineundervisning 3 aftener fra 18 til 21
  • Undervisningsmaterialer med illustrationer, tekster og oversigter
  • Mulighed for individuel samtale med personlige spørgsmål

UNDERVISER MED EKSPERTISE

Søren Hauge har mere end 40 års professionel livserfaring omkring de præsenterede emner. Søren er terapeut, underviser og forfatter. Han har holdt tusinder af foredrag, afholdt mange hundrede workshops, undervist utallige steder i Danmark og holdt kurser i bl.a. USA, Skotland, Norge og Sverige. Han er forfatter til 24 bøger, har deltaget på TV og i radioprogrammer, og har ledet spirituelle grupperejser til Indien, England, Bulgarien og ikke mindst Irland og Færøerne. Med sine mange års intensive forskning og levende formidling, er han ekspert i emnerne og i at formidle dem på en forståelig og inviterende måde. Du kan derfor regne med, at der er en solid baggrund i undervisningen, og at du får en både engageret, uformel og inspirerende formidler.

BOGEN ”LEVENDE VISDOM”

Emnerne, som bliver berørt på disse 3 moduler, hænger sammen med de store og dybe perspektiver, som er beskrevet i Søren Hauges esoteriske hovedværk, Levende Visdom. Den omfattende bog på 800 sider, som er genoptrykt to gange siden førsteudgivelsen i 2008. Værket kan købes hos www.lemuelbooks.dk og udgør et uddybende supplement til emnerne, hvis du for alvor vil studere i dybden.