Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Édouard Schuré

Eduard (Édouard) Schuré (1841 - 1929) var en fransk filosof , digter , dramatiker , romanforfatter , musikkritiker og forlægger af esoterisk litteratur .

Schurés DE STORE INDVIEDEs beskrives af nogle som et mesterværk. I den beskriver han stien, som angiveligt er fulgt af nogle af de gamle filosoffer, på jagt efter dyb esoterisk viden, ofte kaldet " initiering ", som en beskrivelse af processen med at blive en mystisk mester eller åndelig healer.

De, der kender Rama , Hermes Trismegistus , Socrates , Jesus , Orpheus , finder hyppige referencer i Schurés arbejde. Selvom Schuré ikke havde nogen viden om 'druid' Rama, mente han, at en hemmelig esoterisk viden var kendt for dem alle; at denne gruppe var blandt søjlerne i civilisationen og repræsenterede grundlæggere af spirituelle og filosofiske retninger.

Schuré erkendte, at vejen til en harmonisk verden ikke blev fundet gennem en stor benægtelse af den værdi, som andre civilisationer fandt af deres egne vismænd. Han ville have folk til at anerkende værdien af demokrati på åndelig, filosofisk og religiøs måde.

Schuré skrev et betydeligt antal bøger og teaterstykker.


Udgivet på LEMUEL BOOKS: