Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sol-astrologi, Modul 4 - jan 2023

1.000,00 kr.

3 onsdage i januar 2023 kl. 19-22

(Den 11.1., 18.1. og 25.1.)

KUN 12 elever på undervisningsmodulet.

 Solens bevægelse   

Tydningskunsten er et håndværk, der må læres. Og der må bruges intuition. Nu får du virkelig brug for de 3 kodeord, som du lærte i modul 2, og vi skal til at kombinere tegn og huse, når vi ser på Solen, som bevæger sig igennem Dyrekredsen.

Vi vil primært bruge deltagernes horoskoper, hvis der er interesse for det. Hvis ikke deltagerne vil have tydet deres egne horoskoper, vil vi selvfølgelig finde eksempler fra kendte personer. Også de forskellige landes horoskoper kan blive inddraget og analyseret. 

....................................


BEGYNDER-undervisning ONLINE 

Har du lyst til at få et indblik i Astrologiens Verden? Du har sikkert læst dit horoskop i et ugeblad eller talt med andre om dit stjernetegn og er derfor ikke helt fremmed over for det. Ellers er det kun interesse og gåpåmod, der kræves for at få et optimalt udbytte af dette undervisningsforløb, som er online og foregår via Google meet. Vi optager hver lektion, som vil blive tilgængelig i et lukket YouTube-forum, hvor du har mulighed for i en periode på 3 måneder at se det igen. 

På dette BEGYNDER-hold vil du blive introduceret til, hvordan du laver dit horoskop, og du vil få et overblik over de 12 stjernetegn, deres relation til planeterne og de 12 livsområder eller huse. Du vil lære at tyde Solens bevægelse igennem de 12 tegn.

Hvert modul indeholder også en meditation, således at du får mulighed for at sidde hjemme med lukkede øjne og forbinde dig med tegnene og planeterne. 


Læs om alle 4 moduler HER>

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms