Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sol-astrologi, Modul 3 - dec 2022

1.000,00 kr.

3 onsdage i december kl. 19-22

(Den 7.12., 14.12. og 21.12.)

KUN 12 elever på undervisningsmodulet.

 De 12 huse   

Astrologi er en mange tusind år gammel videnskab uddraget fra studier af stjernernes bevægelse og oldtidens studier af planeternes energimæssige påvirkning på mennesket, udtrykt i en omfattende arketype-psykologi.

Vi skal nu se på de 12 livsområder eller de 12 huse, som det hedder i astrologien, og deres relation til psykologien. Mens vi stiller og roligt bevæger os fra hus til hus, fra livsområde til livsområde, ser vi på, hvordan de 24 timer ligger i horoskopet. 

Vi kombinerer huse med tegn og begynder så småt at kigge lidt på, hvordan en astrolog arbejder med det håndværk, som man kalder 'tydningen'. 

.........................................


BEGYNDER-undervisning ONLINE 

Har du lyst til at få et indblik i Astrologiens Verden? Du har sikkert læst dit horoskop i et ugeblad eller talt med andre om dit stjernetegn og er derfor ikke helt fremmed over for det. Ellers er det kun interesse og gåpåmod, der kræves for at få et optimalt udbytte af dette undervisningsforløb, som er online og foregår via Google meet. Vi optager hver lektion, som vil blive tilgængelig i et lukket YouTube-forum, hvor du har mulighed for i en periode på 3 måneder at se det igen. 

På dette BEGYNDER-hold vil du blive introduceret til, hvordan du laver dit horoskop, og du vil få et overblik over de 12 stjernetegn, deres relation til planeterne og de 12 livsområder eller huse. Du vil lære at tyde Solens bevægelse igennem de 12 tegn.

Hvert modul indeholder også en meditation, således at du får mulighed for at sidde hjemme med lukkede øjne og forbinde dig med tegnene og planeterne. 


Læs om alle 4 moduler HER>

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms