Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sol-astrologi, Modul 2 - nov 2022

1.000,00 kr.

3 onsdage i november kl. 19-22

(Den 9.11., 16.11. og 23.11.)

KUN 12 elever på undervisningsmodulet.

 De 12 stjernetegn 

Skolen vil give dig tre ord til hvert stjernetegn, som vi håber, du vil lære udenad. Det er kun et foreslag, men det vil øge din forståelse og gøre det markant nemmere for dig, når vi kommer til tydningen af astrologiens mange facetter.

Her skal du forestille dig, at de 12 stjernebilleder ligger som store portaler, der udsender energi. Inde i vores solsystem ligger planeterne, der fungerer som små antenner (herskere), der fanger disse energier og sender dem videre ud igennem deres store aura. Det er disse transporterede energier, som vi kan modtage. Derfor tales der i astrologien om 'herskere'. De vil blive koblet sammen med tegnene i dette modul 2, hvor vi også laver en kobling til vores fysiske krop. 

........................................


BEGYNDER-undervisning ONLINE 

Har du lyst til at få et indblik i Astrologiens Verden? Du har sikkert læst dit horoskop i et ugeblad eller talt med andre om dit stjernetegn og er derfor ikke helt fremmed over for det. Ellers er det kun interesse og gåpåmod, der kræves for at få et optimalt udbytte af dette undervisningsforløb, som er online og foregår via Google meet. Vi optager hver lektion, som vil blive tilgængelig i et lukket YouTube-forum, hvor du har mulighed for i en periode på 3 måneder at se det igen. 

På dette BEGYNDER-hold vil du blive introduceret til, hvordan du laver dit horoskop, og du vil få et overblik over de 12 stjernetegn, deres relation til planeterne og de 12 livsområder eller huse. Du vil lære at tyde Solens bevægelse igennem de 12 tegn.

Hvert modul indeholder også en meditation, således at du får mulighed for at sidde hjemme med lukkede øjne og forbinde dig med tegnene og planeterne. 


Læs om alle 4 moduler HER>

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms