Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sol-astrologi, Modul 1 - okt 2022

1.000,00 kr.

3 onsdage i oktober 2022 kl. 19-22

(BEMÆRK start 19.10., 26.10. og 2.11.)

KUN 12 elever på undervisningsmodulet.

 Hvad er et horoskop? 

* Hvordan laver man i praksis et horoskop?

* Og hvordan ser man eller tolker på horoskopet?

* Hvad betyder grad-tallene? 

Her introduceres nogle muligheder til, hvordan du kan finde gratis horoskop-programmer, der er tilgængelige på internettet, og du lærer, hvordan du selv sætter et horoskop op. Du lærer at orientere dig i et horoskop, og hvad akserne betyder. Vi kigger også lidt på elementerne i et 'hus'.

...............................


BEGYNDER-undervisning ONLINE 

Har du lyst til at få et indblik i Astrologiens Verden? Du har sikkert læst dit horoskop i et ugeblad eller talt med andre om dit stjernetegn og er derfor ikke helt fremmed over for det. Ellers er det kun interesse og gåpåmod, der kræves for at få et optimalt udbytte af dette undervisningsforløb, som er online og foregår via Google meet. Vi optager hver lektion, som vil blive tilgængelig i et lukket YouTube-forum, hvor du har mulighed for i en periode på 3 måneder at se det igen. 

På dette BEGYNDER-hold vil du blive introduceret til, hvordan du laver dit horoskop, og du vil få et overblik over de 12 stjernetegn, deres relation til planeterne og de 12 livsområder eller huse. Du vil lære at tyde Solens bevægelse igennem de 12 tegn.

Hvert modul indeholder også en meditation, således at du får mulighed for at sidde hjemme med lukkede øjne og forbinde dig med tegnene og planeterne. 


Læs om alle 4 moduler HER>

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager