Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Sol-astrologi, Modul 1

800,00 kr.

3 onsdage i november kl. 10-13

 Hvad er et horoskop? 

* Hvordan laver man i praksis et horoskop?

* Og hvordan ser man eller tolker på horoskopet?

* Hvad betyder grad-tallene? 

Her introduceres nogle muligheder til, hvordan du kan finde gratis horoskop-programmer, der er tilgængelige på internettet, og du lærer, hvordan du selv sætter et horoskop op. Du lærer at orientere dig i et horoskop, og hvad akserne betyder. Vi kigger også lidt på elementerne i et 'hus'.

(Onsdage d. 10.11., 17.11., 24.11.)

...............................


BEGYNDER-undervisning ONLINE 

Har du lyst til at få et indblik i Astrologiens Verden? Vi har valgt at lave dette BEGYNDER-hold for dig, der INTET ved om astrologi (eller kun har snust lidt til det), men som gerne vil have et indblik i astrologi, så det kan bruges i din hverdag og til at forstå nogle af de muligheder, der ligger foran dig, men samtidig også til at forstå hvorfor vi bliver udfordret på forskellige ting i livet.

Du har sikkert læst dit horoskop i et ugeblad eller talt med andre om dit stjernetegn og er derfor ikke helt fremmed over for det. Ellers er det kun interesse og gåpåmod, der kræves for at få et optimalt udbytte af dette undervisningsforløb, som er online og foregår via Google meet. Vi optager hver lektion, som vil blive tilgængelig i et lukket YouTube-forum, hvor du har mulighed for i en periode på et halvt år at se det igen. 

På dette BEGYNDER-hold vil du blive introduceret til, hvordan du laver dit horoskop, og du vil få et overblik over de 12 stjernetegn, deres relation til planeterne og de 12 livsområder eller huse. Du vil lære at tyde Solens bevægelse igennem de 12 tegn.

Hvert modul indeholder også en meditation, således at du får mulighed for at sidde hjemme med lukkede øjne og forbinde dig med tegnene og planeterne. 


Læs om alle 4 moduler HER>

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms